Ταρακούνησε το Twitter ο Ρότζερ Φέντερερ, όταν απάντησε σε ερωτήσεις ακολούθων του στο δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο.

Από τις ερωτήσεις/απαντήσεις που ξεχώρισαν, είχαν να κάνουν με την αντιζηλία του με τον Ράφαελ Ναδάλ ο οποίος πρόσφατα ανακοίνωσε πως αποσύρεται προσωρινά από το τένις, μέχρι να ξεπεράσει τα προβλήματα τραυματισμού που τον ταλαιπωρούν τελευταία, θέτοντας ορίζοντα επιστροφής το 2024.

“Ναι, θα μου λείψει να τον βλέπω να παίζει. Το ρεκόρ του Ράφα στο Γαλλικό Όπεν είναι ένα από τα κορυφαία στην ιστορία όλων των αθλημάτων” έγραψε ο Φέντερερ σε ερώτηση για το αν θα του λείψει ο Ράφα από το Roland Garros.

Απαντώντας με λίγο περισσότερο χιούμορ, ο Βασιλιάς είπε ότι το αγαπημένο του παιχνίδι κόντρα στον Ναδάλ ήταν στο Roland Garros 2008 όπου είχε ηττηθεί με 6-1, 6-3, 6-0 στον τελικό της διοργάνωσης.

Διπλωματικός εμφανίστηκε σε ερώτηση χρήστη για το αν του λείπουν οι αναμετρήσεις με τον Ράφαελ Ναδάλ. “Ναι και όχι” η απάντησή του.

Ένα από τα πιο αστεία περιστατικά του Q&A, ήταν όταν ο Φέντερερ αποκάλυψε ένα περιστατικό που του συνέβη κατά τη διάρκεια διοργάνωσης για τη Formula 1 όταν κάποιος φίλαθλος του ζήτησε φωτογραφία, πιστεύοντας ότι είναι ο Ναδάλ.

Σε ερώτηση για το πότε θα επιστρέψει στο tour, ο Φέντερερ απάντησε: “Δεν έφυγα ποτέ…”


tennis24.gr