Στο Night with Novak and Friends της Rod Laver Arena συμμετείχε τόσο ο Στέφανος Τσιτσιπάς, όσο και η Μαρία Σάκκαρη, λίγες μέρες πριν την έναρξη των αγωνιστικών τους υποχρεώσεων στη Μελβούρνη για το Australian Open.

Το ζευγάρι του περσινού τελικού των ανδρών αναμετρήθηκε για ένα set φιλικού χαρακτήρα, και ο Νόβακ Τζόκοβιτς επικράτησε του 25χρονου Έλληνα τενίστα με 6-3. Ωστόσο δεν έχει καμία σημασία το αποτέλεσμα, αλλά η επανεμφάνιση των ενοχλήσεων του Τσιτσιπά.

Ο No7 του κόσμου έδειξε να ταλαιπωρείται από πόντους στη μέση κατά τη διάρκεια του set με τον 36χρονο Σέρβο τενίστα, και αυτό φυσικά προκάλεσε έντονη ανησυχία στην ομάδα του, μόλις τρεις μέρες πριν την επίσημη πρεμιέρα του στο Happy Slam.

Εκτός από το set ανάμεσα σε Νόλε και Στέφανο, στο κορτ μπήκε η Σάκκαρη με την Αρίνα Σαμπαλένκα, για το καθιερωμένο μικτό διπλό. Δεν έλειψαν τα γέλια και τα πειράγματα όπως είναι λογικό, ενώ αργότερα ο Τζόκοβιτς δοκίμασε να παίξει καθιστός σε αμαξίδιο.

Το θέαμα ήταν μοναδικό, όλος ο κόσμος απόλαυσε τένις και χαμόγελα από τέσσερις αθλητές της ελίτ του παγκόσμιου τένις, ωστόσο η ανησυχία παραμένει στο “στρατόπεδο” του Τσιτσιπά, ενόψει της πρεμιέρας κόντρα στον Ματέο Μπερετίνι.





tennis24.gr