Η χήρα του Γιώργου Καραϊβάζ, Στάθα Αλεξανδροπούλου, μίλησε στο «Φως στο Τούνελ» και την Αγγελική Νικολούλη.

Με αφορμή τις νεότερες εξελίξεις γύρω από τη δολοφονία του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ, η πρώην σύζυγός του βγήκε στον αέρα του MEGA για να μιλήσει για την έκβαση της υπόθεσης.

«Εγώ θα ξεκινήσω από πολύ πιο παλιά. Τότε που ο Γιώργος δούλευε μαζί σου και πολλές φορές τα βράδια της Παρασκευής ερχόμουν κι εγώ εκεί. Τότε που ήμασταν νέα παιδιά και κάναμε τα όνειρά μας.

Πέρασε πολύς χρόνος και πολύ νερό από τότε, μέχρι που ήρθε εκείνη η καταραμένη μέρα του Απριλίου, που ο Γιώργος δεν γύρισε στο σπίτι μας», ανέφερε αρχικά η Στάθα Αλεξανδροπούλου για τον Γιώργο Καραϊβάζ.

«Είναι δύσκολο αυτό που νιώθω σήμερα, με ξαναγυρνάει πίσω σε εκείνη την ημέρα. Ο Γιώργος ήταν ένα αντιδραστικό παιδί και παρέμενε ένα παιδί μεγαλόσωμο, με μεγάλη καριέρα, αλλά πάντα αντιδραστικός. Βοήθησε την αστυνομία στον εκδημοκρατισμό της», συμπλήρωσε.

«Ο Γιώργος ήταν βαθιά δημοκράτης. Πιστεύω η ΕΛ.ΑΣ. θα δώσει το είναι της και βλέπω ότι δεν το έχει αφήσει εδώ και δύο χρόνια.

«Πιστεύω ότι θα φτάσουμε στους ηθικούς αυτουργούς. Η δολοφονία του Γιώργου ήταν δολοφονία στην ελευθερία», επισήμανε η Στάθα Αλεξανδροπούλου, ευχαριστώντας την ΕΛ.ΑΣ. και ελπίζοντας στην τιμωρία των δραστών.

Ακούγοντας τις περιγραφές της χήρας του Γιώργου Καραϊβάζ, η Αγγελική Νικολούλη δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνησή της στον αέρα του «Τούνελ».megatv.com