Με την πολύκροτη υπόθεση θανάτου των τριών παιδιών από την Πάτρα ασχολήθηκε το «Τούνελ» στην πρώτη εκπομπή της νέας χρονιάς. Ο προϊστάμενος της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Αθηνών Νίκος Καρακούκης, μίλησε στην εκπομπή και αποκάλυψε άγνωστες πτυχές της υπόθεσης που συγκλόνισε το πανελλήνιο.

Ο κ. Καρακούκης στάθηκε μάλιστα στα ευρήματα της ιατροδικαστικής του έκθεσης και γιατί αυτά οδηγούν στο συμπέρασμα της εγκληματικής ενέργειας.

Ο Προϊστάμενος της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Αθηνών απαντά και στους συναδέλφους του, που εμφανίζονται ως τεχνικοί σύμβουλοι της υπεράσπισης.

Ο κ. Νίκος Καρακούκης εξήγησε μάλιστα πως ως κρατικός λειτουργός και ιατροδικαστής του Δημοσίου, δεν έχει κάποιο συμφέρον από την υπόθεση και σίγουρα αρνείται ότι υπάρχει κάποιου είδους συνωμοσία σε βάρος της κατηγορούμενης.

«Όλοι εμείς που ασχοληθήκαμε με την υπόθεση, κάναμε μία συντεχνία…. Ίσως ο κύριος Κούγιας πιστεύει ότι θα βρει την ιατροδικαστική πλάνη του αιώνα, νομίζω ότι τα στοιχεία που υπάρχουν, δεν συνηγορούν γι’ αυτό», δήλωσε ο κ. Καρακούκης.megatv.com