Ήταν όλοι τους εκεί στο Μάτι, στην επιμνημόσυνη δέηση, όπως κάθε χρόνο, για να τιμήσουν τα 104 θύματα της φονικής πυρκαγιάς και να ζητήσουν δικαίωση.

Μία κοπέλα φοράει την μπλούζα που δείχνει την ημέρα και τον τόπο της τραγωδίας

Συγγενείς θυμάτων, όπως ο Άρης Χερουβείμ,που έχασε στην 23 Ιουλίου το 2018 τη μητέρα του, την αδελφή του και τα δίδυμα 5χρονια ανιψάκια του βρίσκεται εκεί, συγκινημένος και ξεσπά.

«Εμένα μου έχουν απαγορέψει να εκπροσωπήσω τις ανιψιές μου, γιατί δεν έχω πρώτου βαθμού συγγένειας άσχετα αν είμαι ο εγγύτερος συγγενής. Κοινώς τα δύο κοριτσάκια δεν εκπροσωπούνται, δεν υπάρχουν για το ελληνικό κράτος. Κακώς λέμε ότι είναι 104 τα θύματα, είναι 102. Δεν υπάρχουν για το ελληνικό κράτος τα δίδυμα παιδάκια», δήλωσε.

«Είμαι κάθε χρόνο παρούσα από την πρώτη στιγμή και θα συνεχίζω να είμαι και θα συνεχίζω να είμαι παρούσα μέχρι να δικαιωθούν οι ψυχές που χάθηκαν. Τα θύματα όχι απλώς μία τραγωδίας, ενός εγκλήματος», δήλωσε η Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Η επιμνημόσυνη δέηση τελείται κάθε χρόνο στον ναυτικό όμιλο στο Μάτι και επιθυμία όλων να τελειώσει σύντομα η δίκη και να μην ξαναζήσει κανείς αντίστοιχες στιγμές.megatv.com