Όσο τα χρόνια περνούσαν, ο νεαρός αμυντικός γινόταν όλο και πιο γνωστός για το ταλέντο του, σε βαθμό να γίνει μέλος στις μικρές εθνικές ομάδες της Αργεντινής με τις οποίες έπαιξε στο Παγκόσμιο Κύπελλο Κ20. Ωστόσο, όπως και οι περισσότεροι Αργεντινοί, η αγάπη του για τον Μέσι δεν έμενε… κρυφή.

Σε αρκετές φωτογραφίες στα social media ο ταλαντούχος μπακ είναι δίπλα στο ίνδαλμά του ενώ έχει συμμετάσχει και σε μία προπόνηση μαζί του στο προπονητικό κέντρο της Μπαρτσελόνα όπου ήταν η πρώτη ομάδα της Αργεντινής και η Κ20.

Η παρουσία του στην Ισπανία αλλά και οι καλές εμφανίσεις έφεραν τις πρώτες… ενοχλήσεις από πλευράς Ευρώπης. Το 2018 τόσο η Βιγιαρεάλ όσο και η Βαλένθια είχαν βάλει στο… μάτι τον νεαρό αμυντικό ωστόσο δεν προχώρησε σε κάτι επίσημο το συγκεκριμένο ενδιαφέρον. Σε κάθε μεταγραφική περίοδο, το όνομά του έπαιζε δυνατά για διάφορους συλλόγους, όμως το αποκορύφωμα ήρθε το 2021.

Εκείνη την περίοδο το συμβόλαιο του Αργεντινού έληγε και έτσι θα έμενε ελεύθερος σε ηλικία 22 ετών και γεμάτες σεζόν σε υψηλό επίπεδο. Στη Βελέζ δεν ήθελαν να χάσουν τον ποδοσφαιριστή χωρίς χρήματα και έτσι κινήθηκαν άμεσα ώστε να ανανεώσουν το συμβόλαιό του και έπειτα να συζητήσουν το ενδεχόμενο της πώλησης του. Η Μπόκα Τζούνιορς, η Ρίβερ Πλέιτ και η Παλμέιρας ήταν οι τρεις σύλλογοι που πέρασαν το κατώφλι της Βελέζ ώστε να αποκτήσουν τον ποδοσφαιριστή.

Ωστόσο ουδέποτε προχώρησε σε κάτι παραπάνω καμία από τις τρεις επιλογές, με τον ίδιο τον παίκτη να προτιμά την παραμονή του στην ομάδα που τον ανέδειξε. Όμως το ευρωπαϊκό όνειρο παρέμεινε ζωντανό μέσα στο μυαλό του.





gazzeta.gr