Η Ένωση Γάλλων διαιτητών μέσω ανακοίνωσής της εξέφρασε τη συμπαράσταση της στην Στεφανί Φραπάρ για τα όσα διαδραματίστηκαν στον τελικό Κυπέλλου στον Βόλο.

Η Σταφανί Φραπάρ μετά από όλα όσα εξελίχτηκαν στον Βόλο και τις καταγγελίες για επίθεση που δέχτηκε , βρήκε στο πλευρό της την ένωση Γάλλων διαιτητών. Οι συνάδελφοί της στάθηκαν μεταξύ άλλων για όσα έγιναν στον τελικό.

Η Γαλλική ένωση διαιτητών έβγαλε ανακοίνωση για όσα έγιναν στο «Πανθεσσαλικό» μεταξύ Παναθηναϊκού Αρη .

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Τέτοιες συμπεριφορές δείχνουν για άλλη μια φορά την πιο πλήρη ασέβεια και την πιο παράλογη αμέλεια όσον αφορά το λειτούργημα του διαιτητή και η μεροληψία των παραγόντων σε αυτό το ματς, υπάρχει ακόμα πολλή δουλειά που πρέπει να γίνει» αναγράφει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση των ελίτ διαιτητών ποδοσφαίρου (SAFE) στο Twitter.

Παράλληλα υπενθυμίζεται ότι «Οι Γάλλοι διαιτητές ορίστηκαν μετά από αίτημα της της ελληνικής ομοσπονδίας για απόλυτη ουδετερότητα, για έναν αγώνα που διεξάγεται κεκλεισμένων των θυρών».

Κλείνοντας , η Ένωση Διαιτητών επίλεκτου ποδοσφαίρου SAFE στο “Χ”. τόνισε «έκανε τη δουλειά της αμερόληπτα σε μια θυελλώδη κατάσταση»



gazzeta.gr