Φίλοι και υποστηρικτές της μονάδας ανακουφιστικής φροντίδας «Γαλιλαία» της Ιεράς Μητρόπολης Μεσογαίας και Λαυρεωτικής ξεκινούν μια συμβολική πορεία με
στόχος την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση του κόσμου για τη στήριξη εκείνων που νοσούν από καρκίνο κι έχουν ανάγκη από υπηρεσίες ανακουφιστικής φροντίδας για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής τους αλλά και των οικογενειών τους.

«Θαυμάζω το γεγονός, συγχαίρω το σεβασμιότατο, και τους συνεργάτες του όλους και ελπίζω ότι θα έχει καλή πορεία και αυτή η πορεία της Γαλιλαίας απόψε ανοίγει ένα μεγάλο δρόμο» δήλωσε ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος.

«Θεωρώ ότι υπάρχει μια ιστορία στο έργο της Γαλιλαίας, η οποία ξεκίνησε έχοντας σαν στόχο να χτυπήσει έναν αδυσώπητο εχθρό» δήλωσε ο Μητροπολίτης Μεσογαίας και Λαυρεωτικής, Νικόλαος.

Η πεζοπορία ξεκίνησε από το κτήριο της Γαλιλαίας και κατέληξε στο δημοτικό στάδιο Σπάτων.

Ασταμάτητη δράση στο live casino της Novibet

«Η 12ετης επιτυχής πορεία της Γαλιλαίας δείχνει τι μπορεί να επιτευχθεί όταν υπάρχει όραμα, υπάρχει συστηματική δουλεια και πάνω από όλα υπάρχει κοινωνική στήριξη» δήλωσε ο δήμαρχος Σπάτων.

Μετά το πέρας της πορείας, ξεκίνησε το πρόγραμμα πολιτιστικών εκδηλώσεων της Γαλιλαίας στο δημοτικό Στάδιο Σπάτων.

Οι εκδηλώσεις θα συνεχιστούν για όλο το καλοκαίρι, ενώ όποιος θέλει και μπορεί, υπάρχει η δυνατότητα να ενισχύσει το σημαντικό έργο της Γαλιλαίας με δωρεά μέσω της ιστοσελίδας της.megatv.com

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

FACEBOOK - TWITTER