Την άκρη του νήματος που θα τους οδηγήσει στον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών της μαφιόζικης δολοφονίας του 38χρονου επιχειρηματία στο βενζινάδικο στον Γέρακα αναζητούν οι Αρχές.

Η βαλλιστική έρευνα στους περισσότερους από 20 κάλυκες που βρέθηκαν στον τόπο της εν ψυχρώ δολοφονίας θα δείξει εάν τα καλάσνικοφ που κρατούσαν στα χέρια τους οι δύο εκτελεστές έχουν χρησιμοποιηθεί και σε άλλες εγκληματικές ενέργειες στο παρελθόν. Πάντως οι πρώτες ενδείξεις οδηγούν το Τμήμα Ανθρωποκτονιών στο συμπέρασμα πως πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών.

Εκτέλεση 60 δευτερολέπτων

Οι αστυνομικοί συλλέγουν εικόνες από κάμερες κλειστών κυκλωμάτων σε ακτίνα πολλών χιλιομέτρων, όπως αυτό που δείχνει το λευκό βαν των εκτελεστών να κατευθύνεται προς τον χώρο όπου οι εκτελεστές είχαν αφήσεις τις δύο μηχανές διαφυγής.

Όπως όλα δείχνουν οι δράστες μπήκαν με το λευκό βαν μέσα στο βενζινάδικο. Δύο από αυτούς βγήκαν από την πίσω πόρτα του οχήματος κρατώντας καλάσνικοφ, ο ένας έριξε μια ριπή και ακολούθησε καταιγισμός πυροβολισμών.

Ασταμάτητη δράση στο live casino της Novibet

Στη συνέχεια ο συνοδηγός κατέβηκε από το βαν και έλεγξε εάν ο ιδιοκτήτης του βενζινάδικου ήταν νεκρός, επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητο και οι δράστες έφυγαν προς την Παλλήνη όπου είχαν σταθμεύσει τις δύο μηχανές που θα χρησιμοποιούσαν για να διαφύγουν.

Οι αρχές κάνουν λόγο για ιδιαίτερα σκληρούς και έτοιμους για όλα δράστες καθώς από το σημείο της εκτέλεσης το ΑΤ Γέρακα απέχει μόλις 5 λεπτά.

Είχαν προετοιμάσει τη διαφυγή τους

Αν όχι την ίδια ημέρα της δολοφονίας, τουλάχιστον από την προηγούμενη, οι δράστες ή συνεργοί τους είχαν φροντίσει να κρύψουν ανάμεσα σε δέντρα, αλλά σε κοντινή απόσταση από το βενζινάδικο, δύο μηχανές, τις οποίες θα χρησιμοποιούσαν για τη διαφυγή τους.

Οι 4 δράστες με το που εκτέλεσαν τον 38χρονο ιδιοκτήτη πρατήριου υγρών καυσίμων, ήρθαν εδώ με το λευκό βαν, το οποίο πυρπολήσαν, ανέβηκαν σε δυο μοτοσικλέτες και έφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Είναι χαρακτηριστικό πως από τη στιγμή που εκτέλεσαν τον 38χρονο χρειάστηκαν μόλις τέσσερα λεπτά για να φτάσουν στο σημείο όπου εγκατέλειψαν το βαν.

Είχε καταγγείλει εκβιασμό

Λίγα λεπτά μετά τη δολοφονία ο πατέρας του θύματος με λυγμούς, προσπαθούσε να συνειδητοποιήσει ότι το παιδί του έπεσε νεκρό από σφαίρες αγνώστων.

Μέσα στο σοκ απευθύνεται σε έναν άνδρα και διερωτάται που ήταν οι άλλοι, κάτι που δείχνει πως ο 38χρονος ενδεχομένως να είχε λάβει μέτρα προστασίας.megatv.com

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

FACEBOOK - TWITTER