Οι τελικοί του πρωταθλήματος ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό κάνουν «τζάμπολ» στο ΟΑΚΑ και ο ΓεροΓιοβάισα δίνει τις προβλέψεις του για την… πρώτη πράξη.

Ώρα τελικών! Μετά τον θρίαμβο του Παναθηναϊκού στο Final 4 του Βερολίνου η σεζόν κορυφώνεται και στην Ελλάδα, με τους κατόχους της Euroleague να αντιμετωπίζουν τον back to back πρωταθλητή Ολυμπιακό, έχοντας μάλιστα και το πλεονέκτημα έδρας.

Προφανώς οι δυο ομάδες βρίσκονται σε διαφορετική κατάσταση. Οι πρωταθλητές Ευρώπης έχουν την ψυχολογία τους στο «τέρμα» μετά την εκπλήρωση του βασικού στόχου της σεζόν. Από την πλευρά της η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα συνετρίβη στα ημιτελικά από τη Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ σαν «κεραμίδα» έπεσε η είδηση της απώλειας του Μουσταφά Φαλ, μέχρι το τέλος της σεζόν, με τον Μόουζες Ράιτ να βρίσκεται εκτός λίστας και τον Νικολά Μιλουτίνοφ να είναι ο μοναδικός διαθέσιμος σέντερ πρώτης γραμμής για τους τελικούς.

Στις 21:15 η ομάδα του Εργκίν Αταμάν θα υποδεχτεί τους Πειραιώτες στο «καυτό» ΟΑΚΑ και καλείται να αποδείξει στο παρκέ πως είναι το φαβορί. Ο Κώστας Σλούκας δεδομένα θα πάρει προσπάθειες σε ακόμα ένα μεγάλο ματς και η επιλογή του Over 1.5 τριπόντου του αρχηγού του Παναθηναϊκού προσφέρεται στο 1.83, όπως και οι Over 3.5 ασίστ του παίκτη – αποκάλυψη της σεζόν, Tζέριαν Γκραντ. Από εκεί και πέρα ο Μιλουτίνοφ δεδομένα θα παίξει πολύ και οι Over 13.5 πόντοι του «πληρώνουν» επίσης στο 1.83.



gazzeta.gr