Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος στάθηκε στην απόκτηση του Κώστα Σλούκα όπως επίσης και στις μελλοντικές κινήσεις για την ενδυνάμωση του ρόστερ.

Ο Κώστας Σλούκας αποτελεί το μεταγραφικό «μπαμ» του καλοκαιριού από τον Παναθηναϊκό και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος πήρε θέση μέσω των social media γι’ αυτήν την κίνηση των «πρασίνων» εξηγώντας εμμέσως πλην σαφώς ότι θα υπάρχει και συνέχεια.

«Ούτε καμία αρπαγή έγινε ούτε τίποτα. Από κάτι τέτοια σχόλια δυστυχώς ξεκινάει η βία. Σε έναν επαγγελματικό χώρο μια ομάδα αποφάσισε γιατί δεν ταιριάζει στα πλάνα της να αφήσει ουσιαστικά ελεύθερο έναν αθλητή της και μια άλλη τον πήρε. Οι εποχές που ομάδες και αθλητές ήταν είτε δεμένοι είτε εγκλωβισμένοι έχει περάσει προ πολλού» έγραψε ο ισχυρός άνδρας της «πράσινης» ΚΑΕ και συνέχισε:

«Εμάς ούτε μας νοιάζει ούτε μας απασχολεί σε ποια ομάδα ήταν ο κάθε αθλητής και ούτε είναι κριτήριο επιλογής. Προσπαθούμε να φέρουμε ότι καλύτερο υπάρχει ώστε να πετύχουμε τους στόχους μας και ο Κώστας είναι η ιδανική περίπτωση ανθρώπου και αθλητή να ηγηθεί της προσπάθειας αυτής. Τίποτα παραπάνω, τίποτα λιγότερο».gazzeta.gr