Όσα εξομολογήθηκε ο πρωταγωνιστής του Σασμού, Γιώργος Αμούτζας στην “Κυψέλη”.

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Γιώργος Αμούτζας στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της ΕΡΤ2 όπου και αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στο πρόβλημα που αντιμετώπισε με την δυσλεξία.

“Με το χέρι στην καρδιά θα απαντήσω πως τώρα, αυτή τη στιγμή, η δυσλεξία για μένα δεν σημαίνει τίποτα. Ήταν κάτι το οποίο με συνόδευε στα σχολικά χρόνια, υπήρχε ένας μεγαλύτερος βαθμός δυσκολίας στο διάβασμα και την ορθογραφία.

Την ορθογραφία βέβαια την έχω ακόμα αλλά δόξα τον Θεό έχουμε το auto correct στα μηνύματα” ομολόγησε, αρχικά, ο Γιώργος Αμούτζας.

“Στο διάβασμα αυτό το οποίο βίωσα βγαίνοντας από το σχολείο, στη δραματική σχολή και ίσως λίγα στα πρώτα χρόνια στο επάγγελμα είναι ότι, αν ένας άλλος ηθοποιός χρειαζόταν ενάμιση λεπτό για να μάθει τρεις σελίδες κείμενο, εγώ χρειαζόμουν ένα τέταρτο.

Κορίνθιας – Μπόκα Τζούνιορς με σούπερ αποδόσεις και νέα προσφορά* στο Power June!

Δεν ήταν ποτέ πρόβλημα αυτό για μένα πραγματικά γιατί ποτέ δεν έχεις λιγότερο από ένα τέταρτο για να προετοιμαστείς να γυρίσεις μια σκηνή”.

“Πλέον αυτό έχει αλλάξει γιατί ένα χρόνο κάνω καθημερινό σίριαλ, παράλληλα κάνω αρχαία τραγωδία με ένα πολύ δύσκολο κείμενο.

Πλέον είναι τόσο προπονημένα όλα αυτά μέσα μου που γίνομαι… φωτοτυπικό μηχάνημα” συμπλήρωσε ο πρωταγωνιστής της επιτυχημένης σειράς “Σασμός”, Γιώργος Αμούτζας

newsit.grΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

FACEBOOK - TWITTER