Τα πέντε ακίνητα του Γιώργου Τράγκα στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, στο Μαϊάμι, στην Ουάσιγκτον, στο Μπέβερλι Χιλς, στο Las Vegas και στην Νέα Υόρκη στην 5η Λεωφόρο στο Olympic Tower κοστίζουν πολλά εκατομμύρια και σύμφωνα με τους ειδικούς του real estate αποτελούν ένα εξαιρετικό στρατηγικό σχέδιο επένδυσης.

Το διαμέρισμα του Γιώργου Τράγκα στον ουρανοξύστη Olympic Tower που έχτισε ο Αριστοτέλης Ωνάσης στο Νο 645 της 5ης Λεωφόρου, στην καρδιά του Μανχάταν βρίσκεται στον 28ο όροφο και η θέα κόβει την ανάσα. Είναι 166 τ.μ και η αξία του αγγίζει τα 4.040.000 ευρώ! Στο ίδιο κτίριο έχει διαμέρισμα και η οικογένεια Gucci.

Η τεράστια περιουσία του δημοσιογράφου μπήκε στο στόχαστρο των εισαγγελικών αρχών. Η αρχή καταπολέμησης νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματικές ενέργειες με ένα πόρισμα άνω των 50 σελίδων δέσμευσε όλη την περιουσία του, το σύνολο της οποίας φαίνεται πως ξεπερνά τα 100.000 ευρώ. Σύμφωνα με πληροφορίες, στην κυριότητα φέρεται να εμπλέκεται και η σύζυγος του εκλιπόντος δημοσιογράφου, Μαρία Καρρά, ενώ στο μικροσκόπιο των αρχών μπαίνουν και δύο ακόμη άτομα που φέρονται ως εκπρόσωποι εταιρειών του.

Αποποιείται την κληρονομιά

Εάν οι κληρονόμοι του Γιώργου Τράγκα αποδεχτούν την περιουσία κινδυνεύουν να βρεθούν κατηγορούμενοι για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος και αδικαιολόγητου πλουτισμού.

Ασταμάτητη δράση στο live casino της Novibet

Ήδη ο ένας από τους δύο γιους του δημοσιογράφου, Φρέντυ Τράγκας, προχώρησε σε αποποίηση κληρονομιάς με δελτίο τύπου μέσω του δικηγόρου του: «Η παντελής έλλειψη γνώσης και ανάμειξης του στον εν γένει επαγγελματικό βίο και δραστηριότητα του πατέρα του συνετέλεσε, μεταξύ άλλων, στη λήψη της οριστικής απόφασης περί αποποίησης της επαχθείσης κληρονομίας», αναφέρει η ανακοίνωση του Θέμη Σοφού, πληρεξούσιου δικηγόρου του Φρέντι Τράγκα.

Η έρευνα ξεκίνησε τρεις μήνες πριν το θάνατο του εκδότη, μετά από ανώνυμη καταγγελία και κατέληξε στο πόρισμα φωτιά που στάλθηκε στον οικονομικό εισαγγελέα και στις άλλες αρμόδιες αρχές.megatv.com

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

FACEBOOK - TWITTER