Στην… αντεπίθεση περνά η χήρα του Γιώργου Τράγκα, Μαρία Καρρά, και ετοιμάζεται να ζητήσει την αποδέσμευση των περιουσιακών της στοιχείων. Ήδη οι νομικοί της παραστάτες μελετούν τη διάταξη της δέσμευσης της αρμόδιας Αρχής προκειμένου να ετοιμάσουν το δικόγραφο της προσφυγής.

Οι αρμόδιες αρχές «ξεσκονίζουν» και το πόθεν έσχες της Μαρίας Καρρά.

Ο Γιώργος Τράγκας είχε καταφέρει να αποκτήσει, άγνωστο ακόμη πώς, και 17 ακίνητα στις πιο ακριβές περιοχές του πλανήτη, όπως το Παρίσι, το Μονακό, τη Νέα Υόρκη, το Μαϊάμι, αλλά και τη Νίκαια της Γαλλίας.

Σε ιστοσελίδα ενοικίασης πολυτελών κατοικιών, ακίνητο των 2.500 τμ, με 4 υπνοδωμάτια, εκπληκτική θέα, αρχαιοελληνικά γλυπτά, τζάκι και πισίνα παραχωρείται προς 668 δολάρια τη βραδιά, αυτήν την περίοδο. Ως υπεύθυνη εμφανιζεται η χήρα του Γιώργου Τράγκα, Μαρία Καρρά.

Ασταμάτητη δράση στο live casino της Novibet

Offshore εταιρίες και ακίνητα

Όπως αποκάλυψαν το ΜEGA και ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, ο Γιώργος Τράγκας διατηρούσε offshore εταιρίες σχεδόν σε όλο τον κόσμο:

-στο Ηνωμένο Βασίλειο
-την Κύπρο
-την Γαλλία
– 2 στο Μονακό
– 3 στις Ηνωμένες πολιτείες και συγκεκριμένα στο Πίτσμπουργκ, στο Λας Βέγκας και το Ντελαγουέαρ
-3 εταιρείες στις βρετανικές παρθένες νήσους που αποτελούν φορολογικό παράδεισο και
-μία στον Παναμά

Η τελευταία, η Τacana portfoliο όπως φαίνεται και στο site offshoreleaks, συνδέεται άμεσα με τον εκλιπόντα δημοσιογράφο, ιδρύθηκε στις 28 Νοεμβρίου του 2014 και αναφέρεται στα αρχεία των Panama Papers.

Σύμφωνα με πληροφορίες της realnews στο περιβόητο εξηντασέλιδο πόρισμα των αρχών, αναφέρονται ενδεικτικά εννέα εταιρίες οι οποίες άφησαν χρέος προς το δημόσιο άνω των 13 εκατομμυρίων ευρώ.megatv.com

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

FACEBOOK - TWITTER