Ο Άντρε Γκρέι θα ψάξει την προσωπική εξιλέωσή του στο αποψινό (20:00) ντέρμπι της Τούμπας μεταξύ ΠΑΟΚ και Άρη έπειτα από το δικό του χαμένο πέναλτι στον αγώνα του πρώτου γύρου.

Σε συνέντευξή του στα κανάλια Novasports ο Τζαμαϊκανός επιθετικός είπε ότι… «είχα στεναχωρηθεί για εκείνο το χαμένο πέναλτι και θέλω να σκοράρω για να βοηθήσω την ομάδα μου. Όπως κάθε ντέρμπι έτσι και αυτό το παιχνίδι θα είναι δύσκολο. Ιδιαίτερα τα παιχνίδια με ιδιαίτερη σημασία, όπως με τον ΠΑΟΚ που είναι καλή ομάδα. Για μας το βασικό είναι να μπούμε στον αγωνιστικό χώρο και να κερδίσουμε. Μπορούμε να κερδίσουμε, θα είχαμε κερδίσει και στο πρώτο παιχνίδι, αν είχα σκοράρει».

Ο Άντρε Γκρέι εκτίμησε ότι η ομάδα του θα πρέπει να έχει πάθος αλλά και ηρεμία. «Το γήπεδο θα είναι γεμάτο και είναι δεδομένο ότι δύο ομάδες θα έχουν πάθος και δύναμη. Θα υπάρχει φασαρία και ένταση, αλλά το κλειδί θα είναι η συγκέντρωση και η ηρεμία. Η ομάδα που θα τα έχει αυτά τα στοιχεία, θα έχει και τις πιθανότητες για να νικήσει».gazzeta.gr