Τις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ έκανε ο Σεμπάστιαν Γκρόνινγκ, αναφέροντας αρκετά τον Βάλντας Νταμπράουσκας.

Ο Σεμπάστιαν Γκρόνινγκ έγινε η τρίτη μεταγραφή του ΟΦΗ για τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, με τον ίδιο να παραχωρεί τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της ομάδας.

Συγκεκριμένα αναφέρθηκε στους λόγους που επέλεξε το κλαμπ της Κρήτης, τον Βάλντας Νταμπράουσκας και στον στόχο να βάλει γκολ για να βοηθήσει.

Αναλυτικά είπε:

«Είναι μια πολύ ενθουσιώδης πρόκληση για εμένα. Το πρωτάθλημα είναι πολύ ανταγωνιστικό, υπάρχουν πολλές καλές ομάδες και ο ΟΦΗ είναι μια από αυτές. Πιστεύω ότι έχουμε ρόστερ με πολλές δυνατότητες, πολλούς καλούς παίκτες, θέλω να συμπεριληφθώ και εγώ σε αυτούς».

Στη συνέχεια ανέφερε: «Επίσης είχα πολλές συζητήσεις με τον Βάλντας Νταμπράουσκας, πιστεύω πως είναι πολύ καλός προπονητής και θέλω πολύ να δουλέψω μαζί του.

Στόχος για την σεζόν είναι να βελτιωθούμε ως ομάδα και να πάμε καλύτερα. Ελπίζω να συμβάλλω σε αυτό με γκολ και ασίστ και τα επόμενα χρόνια να έχουμε όλο και καλύτερες σεζόν και να είμαστε μεταξύ των κορυφαίων του πρωταθλήματος».gazzeta.gr