Έχοντας στερηθεί τη μητέρα της πριν ακόμα κλείσει τον έναν χρόνο ζωής, η μικρή Λυδία, έχει βρεθεί το τελευταίο διάστημα στη μέση δικαστικής διαμάχης μεταξύ των γονέων του πατέρα της, του καθ’ ομολογίαν δολοφόνου της Καρολάιν και των γονέων της 20χρονης.

Η απόφαση των γονέων της Καρολάιν να ζήσουν με το παιδί στις Φιλιππίνες προκάλεσε την αντίδραση των γονέων του καταδικασμένου για τη δολοφονία της Καρολάιν, Μπάμπη Αναγνωστόπουλου που ζητούν να πάρουν εκείνοι την επιμέλεια.

Από την άλλη πλευρά, η μητέρα της Καρολάιν ζητεί την αλλαγή των ωρών και του τρόπου επικοινωνίας εξαιτίας της μετοίκησής της μαζί με το παιδί στις Φιλιππίνες.

Το πρωί, οι γονείς του καταδικασμένου πιλότου μετέβησαν στα δικαστήρια.

«Έγραψαν στην αίτηση τους ότι η εγκληματικότητα στη Μανίλα είναι μεγάλη. Ξέχασαν την εγκληματικότητα των Γλυκών νερών με τις τραγικότητες συνέπειες» δήλωσε χαρακτηριστικά ο δικηγόρος της οικογένειας της Καρολάιν.

Σύμφωνα με το δικηγόρο της οικογένειας της Καρολάιν που έχει την αποκλειστική επιμέλεια της μικρής Λυδίας, οι γονείς του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, δεν επικοινώνησαν ποτέ με το εγγόνι τους.

«Η απόφαση όριζε πως το παιδί και μην ξεχνάμε ότι υπάρχει μία παράβαση απόφασης η απόφαση όριζε πως το παιδί θα μείνει στην Αλόννησο» δήλωσε ο δικηγόρος της οικογένειας του δράστη.

«Πηγαίνει στον προσχολικό σταθμό έχει κοινωνικοποιηθεί, νιώθει ότι έχει οικογένεια τώρα βέβαια εμείς το είπαμε ποιο είναι το καλύτερο για το παιδί από επιστημονικής πλευράς χωρίς να τονίσω να απορρίπτεται σε καμία περίπτωση να έχει το παιδί επικοινωνία με τους παππούδες» σημειώνει ψυχολόγος που παρακολουθεί το παιδί.

Ιδιαίτερη αίσθηση έχουν προκαλέσει τα όσα δήλωσε πριν από λίγες ημέρες ο πατέρας της Καρολάιν για το κίνητρο της δολοφονίας της κόρης του.

«Ξέρω ακριβώς γιατί. Γνωρίζετε ότι εμπλέκονταν σε συμμορία ναρκωτικών; Υπήρχε ένα εστιατόριο στο οποίο ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος και η Καρολάιν συνήθιζαν να πηγαίνουν. Ο ιδιοκτήτης εμπλέκονταν με ναρκωτικά και είπε στον Μπάμπη ότι χρειαζόταν ένα πιλότο ελικοπτέρου να μεταφέρει ναρκωτικά» είχε αποκαλύψει ο πατέρας της Καρολάιν.

Η απόφαση του δικαστηρίου για τη γονική μέριμνα και τον τρόπο επικοινωνίας με το παιδί αναμένεται το επόμενο διάστημα.megatv.com