Πριν από περίπου ενάμιση μήνα στις 3 το πρωί, στο κέντρο της Αθήνας. Οδηγός αυτοκινήτου, 20χρονο μοντέλο, περνά τη διασταύρωση στη συμβολή των οδών Αριστοτέλους και Πιπίνου, στην Κυψέλη, με παλλόμενο πορτοκαλί φανάρι. Δεν σταματά.

Ο 60χρονος μοτοσυκλετιστής δεν προλαβαίνει να αντιδράσει. Η σύγκρουση είναι σφοδρή. Η μηχανή καρφώνεται στη δεξιά πλευρά του αυτοκινήτου, ο οδηγός πέφτει στην άσφαλτο και τραυματίζεται θανάσιμα. Κάμερα ασφαλείας καταγράφει το δυστύχημα.

Όπως προκύπτει από τις τοξικολογικές εξετάσεις, στη νεαρή οδηγό, που συμμετείχε σε γνωστό ριάλιτι μόδας, βρέθηκαν 1,02 γραμμάρια αιθυλικής αλκοόλης με το όριο να είναι 0,50.

Ο Ευάγγελος Καντιάνης , δικηγόρος της 20χρονης οδηγού δήλωσε σχετικά: «Αυτό που θα ήθελα, όμως να τονίσω, με κάθε σεβασμό στη μνήμη του θύματος, είναι ότι η ελάχιστη πάνω από τα επιτρεπόμενα όρια ποσότητα αλκοόλης που εντοπίστηκε στην εντολέα μου, σε καμία περίπτωση δεν επηρέασε την χορηγική της συμπεριφορά. Τουναντίον, πράγμα αδιαμφισβήτητο, η εντολέας μου παρέμεινε στον τόπο του δυστυχήματος, έθεσε τον εαυτό της στη διάθεση των Αρχών και αναμένει την ετυμηγορία της Δικαιοσύνης».

Ασταμάτητη δράση στο live casino της Novibet

Η υπόθεση βρίσκεται ακόμα στο στάδιο της προανάκρισης και αναμένεται το μοντέλο να κληθεί από τον εισαγγελέα.megatv.com

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

FACEBOOK - TWITTER