Συνεχίζεται η κόντρα μεταξύ του δικηγόρου Αλέξη Κούγια και του ιατροδικαστή Γρηγόρη Λέων. Αφορμή αυτή τη φορά στάθηκε ένα tweet του ιατροδικαστή, στο οποίο γράφει «Αν υπήρχε ιατροδικαστής για την απώλεια ηθικής θα έλεγε ότι η ηθική χάθηκε από έγκλημα και όχι εξ’ αμελείας».

Μιλώντας στο MEGA για την δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου, ο Αλέξης Κούγιας σχολίασε το tweet, ενώ ανέφερε πως η 34χρονη έχει στείλει εξώδικο στον ιατροδικαστή, το οποίο αποτελεί προάγγελο για μηνύσεις και αγωγές.

«Θα πρέπει να κοιτάξει τον εαυτό του στον καθρέφτη. Έγκριτος δεν κατάλαβα πως είναι. Έγκριτος είναι κάποιος όταν γίνονται δεκτές οι απόψεις του. Σε κάθε υπόθεση που τον χρησιμοποίησαν ποτέ δεν έγινε δεκτή η άποψή του. Επιτέλους, θα απαντήσει στο εξώδικο που του έστειλε η Ρούλα Πισπιρίγκου;», δήλωσε ο δικηγόρος στο MEGA.

Η παρέμβαση του Γρηγόρη Λέων

Ο Γρηγόρης Λέων δεν άφησε αναπάντητα τα σχόλια του Αλέξη Κούγια και με παρέμβαση στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» ξεκαθάρισε πως δεν θα ανεχτεί πλέον καμία συκοφαντία σε βάρος του.

Ασταμάτητη δράση στο live casino της Novibet

«Στο tweet αυτό μπορούν να απαντήσουν οι άνθρωποι που νιώθουν ότι τους αφορά. Έκανα μία διατύπωση στον δημόσιο διάλογο. Είμαι ένας άνθρωπος που δεν μιλάω για τον εαυτό μου, παρότι καθημερινά δίνω αγώνα, όπως και οι συνάδελφοί μου, για την ιατροδικαστική επιστήμη και για να υποστηρίξουμε επιστημονικά τη δικαιοσύνη», σχολίασε αρχικά ο Γρηγόρης Λέων.

«Η απώλεια ηθικής πηγαίνει σε αυτούς που τους αφορά, σε όσους αναγνωρίζουν τον εαυτό τους. Δεν θα ανεχτώ από εδώ και πέρα καμία συκοφαντία. Σέβομαι ηλικίες, σέβομαι τα πάντα, πρέπει όμως να λάβουν τέλος κάποια πράγματα», κατέληξε.megatv.com