Η Aston Martin Cognizant Formula One Team ζητά το δικαίωμα επανεξέτασης και κινεί την διαδικασία προσφυγής για τον αποκλεισμό του Sebastian Vettel από το Grand Prix Ουγγαρίας.

Μετά την 2η θέση του Vettel στο Ουγγρικό Grand Prix την Κυριακή 1 Αυγούστου, αποκλείστηκε από τα αποτελέσματα όταν ένα δείγμα καυσίμου 1,0 λίτρου δεν μπόρεσε να αφαιρεθεί από το μονοθέσιο του μετά τον αγώνα (απαίτηση που καθορίζεται στους τεχνικούς κανονισμούς της FIA για τη Formula 1).

Δεν υπήρξε και δεν υπάρχει καμία πρόταση ότι η AMR21 του Vettel επωφελήθηκε από ένα πλεονέκτημα απόδοσης από την υποτιθέμενη παραβίαση των κανονιστικών ρυθμίσεων ή ότι ήταν σκόπιμο.

Καθώς τα δεδομένα της ομάδας έδειξαν ότι υπήρχε περισσότερο από 1,0 λίτρο καυσίμου στο μονοθέσιο μετά τον αγώνα, 1,74 λίτρα σύμφωνα με τα δεδομένα, η ομάδα κατοχύρωσε την δυνατότητα να κάνει έφεση και ζήτησε δικαίωμα επανεξέτασης παράλληλα με τη διαδικασία προσφυγής, ένα αποτέλεσμα της ανακάλυψης σημαντικών νέων στοιχείων σχετικά με την κύρωση που δεν ήταν διαθέσιμα σε αυτή κατά τη στιγμή της απόφασης των αγωνοδικών της FIA.

Αναμένουμε περισσότερα σχετικά με αυτό το θέμα που έχει φέρει όλους τους οδηγούς μια θέση πιο πάνω στην κατάταξη στο Grand Prix της Ουγγαρίας και το Γερμανό της Aston Martin στην τελευταία θέση με αποκλεισμό από τον αγώνα.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

FACEBOOK - TWITTER