Ο Mazepin δυσκολεύτηκε να κρατήσει το μονοθέσιο σταθερό στις δοκιμές της Παρασκευής βγαίνοντας πολλές φορές εκτός πίστας και χτυπώντας στα κερμπς. Ο Schumacher έβγαλε εις πέρας όλο του το πρόγραμμα και ελπίζει σε δυνατές κατατακτήριες σήμερα.

Mick Schumacher – FP1: 1: 06.583, P17; FP2: 1: 05.911, P18

«Οι δοκιμές σήμερα ήταν αρκετά διαφορετικές – είδαμε ότι οι χρόνοι γύρου μειώθηκαν αρκετά γρήγορα σε σύγκριση με την προηγούμενη εβδομάδα. Νομίζω ότι είμαστε λίγο πιο γρήγοροι σε σύγκριση με την προηγούμενη εβδομάδα και νομίζω ότι αυτό συμβαίνει μόνο επειδή ξέρουμε πού να βάλουμε το μονοθέσιο. Σε γενικές γραμμές, ήταν ενδιαφέρον, ειδικά με πολλά καύσιμα, καθώς αυτός είναι ο καιρός που θα βρούμε στον αγώνα. Συλλέξαμε καλά δεδομένα και τώρα πρέπει να τα αναλύσουμε και να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε καλύτερα για τον αγώνα την Κυριακή.»

Nikita Mazepin – FP1: 1: 07.316, P20; FP2: 1: 06.173, P20

«Αυτό το αυτοκίνητο έχει ένα δύσκολο αεροδυναμικό πακέτο – ένα από τα πιο δύσκολα που έχω οδηγήσει. Προερχόμενοι από τις junior φόρμουλες, η περισσότερη αεροδυναμική ισορροπία σημαίνει περισσότερη υπερστροφή, αλλά στην F1 σίγουρα δεν σημαίνει αυτό, με πράγματα όπως ο διαφορετικός τρόπος λειτουργίας των ελαστικών κατά τη διάρκεια του γύρου και όλων των ειδών πράγματα που επηρεάζουν την προθέρμανση. Είναι πολύ ακραίο και όχι πολύ απλό. Αλλά χρησιμοποιούμε αυτές τις δοκιμές της Παρασκευής για να πειραματιστούμε με το set up και, στη συνέχεια, προσπαθούμε να μετατρέψουμε και τα δύο αυτοκίνητα σε κάτι που θα μπορούσε ενδεχομένως να μας δώσει κέρδος. Ο χρόνος των ελεύθερων δοκιμών έχει μειωθεί από πέρυσι, απλά προσπαθούμε κάποια πράγματα – οπότε, αύριο θα πρέπει να είναι πιο ίσο και τελειοποιημένο.»

Power June στα Virtuals+ με Σούπερ Προσφορά* στο Virtual Μπάσκετ της Playtech!ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

FACEBOOK - TWITTER