Εκτός βαθμών έμεινε και πάλι η Haas στο Styrian GP. Ο Schumacher τερμάτισε 16ος και ο Mazepin 18ος, κάνοντας τους δικούς τους αγώνες μακριά από την δράση. Η ομάδα παραμένει τελευταία στο πρωτάθλημα των κατασκευαστών με μηδέν βαθμούς πίσω από την Williams.

Mick Schumacher, 16ος

«Υπήρξε λίγη δράση στην αρχή και προσπάθησα να το κρατηθώ έξω από αυτήν – επέλεξα να κλείσω στη λάθος γραμμή, καθώς φαινόταν ότι η εξωτερική γραμμή ήταν πιο γρήγορη. Ο ρυθμός με τη C2 ήταν πολύ δυνατός και ήταν θετικός – ταιριάξαμε με τους χρόνους ανά γύρο του midfield, οπότε νομίζω ότι μπορούμε να είμαστε ευχαριστημένοι με αυτό. Τώρα πρέπει να αναλύσουμε τι συνέβη και πώς μπορούμε να το κάνουμε καλύτερα. Ωστόσο, νομίζω ότι μπορούμε να είμαστε ευχαριστημένοι με αυτό που κάναμε σήμερα.»

Nikita Mazepin, 18ος

«Νομίζω ότι είχα έναν πολύ καλό πρώτο γύρο. Ήμουν ευχαριστημένος με τη θέση μου καθώς προετοιμάστηκα σήμερα το πρωί, για το πού ενδεχομένως θα μπορούσε να υπάρξουν πολλά μονοθέσια μαζί και για το πώς να τα περάσω. Πραγματικά δοκιμάσαμε το καλύτερο αλλά δεν υπήρχε αρκετός ρυθμός για να πολεμήσουμε με άλλες ομάδες σήμερα. Είμαι ικανοποιημένος με τον εαυτό μου – η ισορροπία δεν ήταν πραγματικά εκεί, αλλά δεν έκανα μεγάλα λάθη. Νομίζω ότι ήταν το μέγιστο για σήμερα.»ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

FACEBOOK - TWITTER