Το πρώτο φιλικό του παιχνίδι δίνει στην Αυστρία ο Παναθηναϊκός με τους «πράσινους» να αντιμετωπίζουν την Ουνιόν Χάους. Με πολλές αλλαγές η ενδεκάδα του Ντιέγκο Αλόνσο. Αποστολή στην Αυστρία: Νίκος Αθανασίου.

Ώρα για το πρώτο φιλικό του Παναθηναϊκού. Οι «πράσινοι» συνεχίζουν την προετοιμασία τους στην Αυστρία και θα αντιμετωπίσουν την Ουνιόν Χάους, σε μια αναμέτρηση που ουσιαστικά θα είναι περισσότερο ξεμούδιασμα. Ο Ντιέγκο Αλόνσο κατεβάζει ενδεκάδα με πολλές αλλαγές, καθώς υπάρχουν πολλές απουσίες είτε λόγω τραυματισμού (Ιωαννίδης), είτε λόγω Euro.

Αναλυτικά η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού στο πρώτο αυτό φιλικό θα είναι η εξής: Λίλο, Κάτρης, Κυριόπουλος, Γεντβάι, Τσόκαϊ, Ζέκα, Τρουιγιέ, Νίκας, Μαντσίνι, Τζούρισιτς, Νταμπίζας. Εκτός αποστολής εκτός από τους ξένους διεθνείς που είτε συνεχίζουν στο Euro, είτε ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους, έμειναν και οι Έλληνες διεθνείς που ενσωματώθηκαν στην αρχή της εβδομάδας. Επίσης εκτός έμειναν και οι Ντραγκόφσκι και Λοντίγκιν, χωρίς να έχουν κάποια ενόχληση.

Στον πάγκο θα βρίσκονται οι: Καρακασίδης, Βαγιαννίδης, Πέρεθ, Σένκεφελντ, Αϊτόρ, Γερεμέγεφ, Βιλένα, Αράο, Μπρέγκου και Φικάι.

.



gazzeta.gr