Ο Βαγγέλης Μαρινάκης τόνισε τις δυσκολίες που έχει να αντιμετωπίσει η ναυτιλία αλλά εμφανίστηκε αισιόδοξος πως μέχρι το τέλος της χρονιάς θα υπάρξει μια καλύτερη αγορά για τη ναυτιλία ενώ άφησε αιχμές για το πώς εφαρμόζει τις κυρώσεις προς τη Ρωσία η Ευρωπαϊκή Ένωση.

«Γνωρίζουμε ότι η ΕΕ, αποφάσισαν κυρώσεις για την εισβολή στην Ουκρανία και συμφωνούμε πλήρως με αυτή τη απόφαση. Επίσης η Κομισιόν αποφάσισε να είναι λιγότερο εξαρτημένη από το ρωσικό αέριο και πετρέλαιο. Όμως αυτά δεν γίνονται μέσα σε μία νύχτα και δημιουργούνται πολλά προβλήματα στην καθημερινότητα. Πρέπει να πω ότι είναι σωστή η απόφαση για απεξάρτηση της Ε.Ε. από τα ρωσικά καύσιμα και θα έπρεπε ίσως να είχε γίνει από χρόνια» δήλωσε ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Η Αγγελική Φράγκου μοιράστηκε με το κοινό ποιο θα πρέπει να είναι το μοντέλο της σύγχρονης ναυτιλίας.

«Η πανδημία μας έκανε να ξανασκεφτούμε το μοντέλο που πρέπει να έχουν οι ναυτιλιακές εταιρείες. Οι επιχειρήσεις θα πρέπει να έχουν ένα διαφοροποιημένο πορτοφόλιο πλοίων».

Ασταμάτητη δράση στο live casino της Novibet

Ο Χάρης Βαφιάς από την πλευρά του τόνισε το γεγονός πως υπάρχουν γκρίζε ζώνες όσο αναφορά τις κυρώσεις για το ρωσικό πετρέλαιο.

«Γκρίζες ζώνες…δεν υπάρχει λύση μαύρο ή άσπρο».

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ξεδίπλωσε το επενδυτικό σχέδιο που ακολούθησε τα τελευταία χρόνια, ενώ φάνηκε πεπεισμένος πως το LNG θα καθιερωθεί ως ναυτιλιακό καύσιμο.megatv.com

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

FACEBOOK - TWITTER