Οι ομοιότητες με το παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΚ, της σεζόν 1984-85, όταν ο ΠΑΟΚ είχε κατακτήσει το πρωτάθλημα.

Αν κάποιος φίλος του ΠΑΟΚ πιστεύει στις συμπτώσεις, τότε από χθες βράδυ και μετά την ισοπαλία με την ΑΕΚ, έχει έναν παραπάνω λόγο να αισιοδοξεί πως η ομάδα του όχι απλά θα φτάσει στην… πηγή της κατάκτησης του πρωταθλήματος, αλλά θα πιει και νερό.

Αν λοιπόν γυρίσει κανείς το χρόνο πίσω και συγκεκριμένα την σεζόν 1984-85, τοτε θα δει πως το αντίστοιχο παιχνίδι με την Ένωση, μοιάζει αρκετά με αυτό που έγινε στην ΟΠΑΠ Αrena το βράδυ της Κυριακής.

Αμφότερα έγιναν στη Νέα Φιλαδέλφεια και είχαν το ίδιο αποτέλεσμα, δηλαδή έληξαν χωρίς νικητή 2-2. Μάλιστα και σε εκείνο, πριν από 40 χρόνια, το αποτέλεσμά του διαμορφώθηκε στο 90ο λεπτό της αναμέτρησης.

Ο ΠΑΟΚ είχε προηγηθεί με τον Σκαρτάδο, είχε ισοφαριστεί με το αυτογκόλ του Τσουρέλα, ενώ η ΑΕΚ είχε πάρει κεφάλι στο σκορ με το γκολ του Μαύρου. Στο τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης, όπως και χθες το βράδυ ο Οζντόεφ, ο «δικέφαλος» κατάφερε να ισοφαρίσει με το γκολ του Σίγγα.

Εκείνη τη σεζόν, η ομάδα της Θεσσαλονίκης είχε καταφέρει να κατακτήσει το πρωτάθλημα, κάτι που οι φίλοι του «δικεφάλου» ευελπιστούν πως θα γίνει ξανά και φέτος.



gazzeta.gr