Τα όσα λέει σε δημοσιογράφο της εκπομπής είναι αποκαλυπτικά και δεν αφήνουν περιθώρια αμφισβήτησης της δολοφονίας, αφού τα ευρήματα, «μιλούν» από μόνα τους.

«Ο θάνατος επήλθε συνεπεία βαρέων κακώσεων κεφαλής δια τέμνοντος και νήσσοντος οργάνου προκληθείσες καθώς και βαριές κακώσεις θωρακικής μοίρας, σπονδυλικής στήλης και πλευρών, οι οποίες έγιναν δια θλώντος οργάνου. Είναι ανθρωποκτονία. Οι κακώσεις που ευρέθησαν και η αυτοψία στο χώρο με το αίμα, δείχνουν την αγριότητα της επίθεσης», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Τα κατάγματα στα πλευρά μπορεί να έγιναν και στη θωρακική μοίρα από κάποιο πάτημα για να τον ακινητοποιήσουν ή από μπουνιές και κλωτσιές. Κάταγμα υπάρχει και στο στέρνο και στις πλευρές, το οποίο πιθανολογώ πως είναι αποτέλεσμα πάλης» συμπλήρωσε.

Ο κ. Μπογιόκας ανέλυσε λεπτό προς λεπτό τις τελευταίες στιγμές του άτυχου δικηγόρου.

Ασταμάτητη δράση στο live casino της Novibet

«Στο χώρο υπήρχε μία ακαταστασία που πιθανόν να είναι από την πάλη. Είχε ένα σεντονάκι, το οποίο ήταν πεταμένο στην άκρη. Είχε αίματα στο κρεβάτι, στο μαξιλάρι και υπήρχαν και εκεί που είχε πέσει. Ήταν ένας μικρός διάδρομος και ήταν αμέσως η μπαλκονόπορτα, που προσπάθησε να βγει προς τα έξω για να ζητήσει βοήθεια και εκεί έπεσε. Μάλλον αιφνιδιάστηκε θα έλεγα στο κρεβάτι και στην προσπάθειά του να ξεφύγει, χτυπήθηκε ξανά, γιατί ήταν δύο τρία μέτρα η απόσταση από το κρεβάτι μέχρι την μπαλκονόπορτα. Κι εκεί που πήγε να βγει, δέχτηκε ίσως το τελειωτικό χτύπημα» τόνισε.

Ο έμπειρος ιατροδικαστής ανέφερε πως χάθηκαν πολύτιμα στοιχεία από τη βροχή που ακολούθησε του συμβάντος.

«Έβρεξε πριν φτάσουμε στο χώρο και ήταν όλα βρεγμένα. Τα ενδύματά του είχαν απορροφήσει νερά στη βεράντα κι έτσι αν υπήρχαν τυχόν στοιχεία, είχαν πλέον χαθεί. Αυτό καθιστά πιο δύσκολο ακόμη το έργο της Αστυνομίας. Μπορεί να υπήρχε κάποια πατημασιά του δράστη, να υπήρχε ένα ίχνος κάτι και με τη βροχή να χάθηκε. Ούτε δείγμα από τα νύχια του πτώματος δεν μπορέσαμε να πάρουμε για τον λόγο αυτό» πρόσθεσε.megatv.com

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

FACEBOOK - TWITTER