Τα ίχνη της 11χρονης χάθηκαν το βράδυ της Κυριακής. Το κορίτσι σκόπευε να πάει στους παππούδες της, ώσπου επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητο του θείου και δολοφόνου της και έκτοτε τα ίχνη της αγνοούνταν.

Η 11χρονη εντοπίστηκε νεκρή το απόγευμα της επόμενης ημέρας σε αγροτική περιοχή στο Καταράχι, σε απόσταση 25 χιλιομέτρων περίπου από το σπίτι της.

Η κυνική ομολογία του δράστη

Δολοφόνος της 11χρονης ο 37χρονος θείος της, ο οποίος ομολόγησε το έγκλημά του. Όπως ανέφερε ο ίδιος, επιχείρησε να τη βιάσει και όταν το παιδί αντέδρασε και τον απείλησε ότι θα μιλήσει στους γονείς της, την σκότωσε χρησιμοποιώντας ένα κατσαβίδι.

«Της είπα να την πάω στο σπίτι του παππού της και αυτή δέχθηκε. Όταν όμως απομακρυνθήκαμε, άρχισε να ανησυχεί και με ρωτούσε πού πάμε. Μου έλεγε “έχουμε περάσει το σπίτι του παππού, είναι μακριά, πού πάμε;”. Εγώ τότε σταμάτησα το αυτοκίνητο και της είπα ότι θέλω να συνευρεθούμε ερωτικά γιατί μου αρέσει πολύ», ανέφερε ο 37χρονος.

«Η 11χρονη αντέδρασε και μου είπε ότι αν δεν την αφήσω να φύγει, θα το πει στον μπαμπά της και την μαμά της. Εγώ τότε θόλωσα και φοβήθηκα. Πήρα ένα κατσαβίδι που είχα στην πόρτα του αυτοκινήτου και άρχισα να την χτυπάω στον λαιμό. Έβγαλα το πτώμα της έξω και το πέταξα σε χωράφια ενώ το κατσαβίδι το πέταξα σε έναν βάλτο. Δεν την βίασα».

Έπλυνε το αυτοκίνητο του 37χρονου λίγες ώρες πριν δολοφονηθεί

Όπως φαίνεται και στο βίντεο ντοκουμέντο που παρουσιάζει το MEGA, η 11χρονη λίγες ώρες πριν δολοφονηθεί, έπλυνε το αυτοκίνητο του 37χρονου δράστη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το όχημα αυτό το είχε αγοράσει ο 37χρονος από τον πατέρα της 11χρονης.

Νέα βίντεο ντοκουμέντα

Σε νέα βίντεο ντοκουμέντα που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, φαίνεται η 11χρονη Βάσια να προχωρά, ενώ απέναντι έχει σταματήσει με το όχημά του ο 37χρονος δράστης, έχοντας αναμμένα τα αλάρμ.

Νωρίτερα βίντεο την έχει καταγράψει να περπατά προς το κέντρο του χωριού, ενώ στην συνέχεια, σε άλλο βίντεο ντοκουμέντο, φαίνεται η 11χρονη να περπατά στο πεζοδρόμιο, με το όχημα του 37χρονη να την ακολουθεί.



megatv.com