Πώς έφτασαν Ιωνικός και Ζινεντίν Μασάς στη συμφωνία, ποιες είναι οι επόμενες κινήσεις και ποιοι βρίσκονται στον αέρα.

Κάποιες φορές φαίνεται πως είναι γραφτό. Δεν κατάφερε ο Ιωνικός να τον πάρει τον Ιανουάριο, αλλά φέρνει τον Ζινεντίν Μασάς στην Ελλάδα έξι μήνες μετά.

Θα μπορούσε να πει κανείς πως ήταν γραφτό και για τον Μασάς να έρθει στα μέρη μας. Όταν τον ήθελε ο Ολυμπιακός πριν από πέντε χρόνια, το deal δεν κλείδωσε.

Τότε ο Γάλλος αγωνιζόταν στην Τουλούζ. Στη συνέχεια πήγε στη Νάπολι και ακολούθησε ένα μπαράζ δανεισμών. Με τους Ιταλούς είχε συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνο, αλλά ο ίδιος αποφάσισε να αποχωρήσει. Αιτία είναι η επιθυμία του να νιώθει σημαντικός. Ήθελε να παίζει σταθερά και ο Ιωνικός μπορεί να του το προσφέρει.

Εκείνο που δεν μπορούσαν να του δώσουν στη Νίκαια ήταν ένα συμβόλαιο αντίστοιχο με αυτό που είχε στη Νάπολι. Ελάχιστες ομάδες στην Ελλάδα θα το κατάφερναν. Μόνο οι πέντε μεγάλες επί της ουσίας. Ο Μασάς δεν κόλλησε στο οικονομικό, το πήρε πάνω του και χάρισε χρήματα. Κίνηση αν μη τι άλλο σημαντική για έναν παίκτη που στα 26 του ψάχνει το δικό του restart. Τον δικό του ρόλο στο deal έπαιξε και ο Πιέρ Ισά. Ένας ατζέντης γνωστός στα ελληνικά δρώμενα αλλά και στη Νίκαια συγκεκριμένα. Δικός του πελάτης είναι ο Αλεξί Ρομαό άλλωστε.

Ασταμάτητη δράση στο live casino της Novibet

Ο Μασάς μαζί με τους Σερβιλάκη και Αντούνες είναι οι τρεις που έχουν ουσιαστικά «τελειώσει». Την ίδια στιγμή ο Ιωνικός έχει βγει στην αγορά για στόπερ, winger και έναν ακόμη παίκτη μεσοεπιθετικά υπό προϋποθέσεις. Μόλις ξεκαθαρίσουν 1-2 υποθέσεις παικτών του υπάρχοντος ρόστερ, θα είναι πιο σαφής η εικόνα και για άλλες θέσεις. Κάποιοι στόχοι έχουν εντοπιστεί, αλλά μιλάμε για περιπτώσεις που χρειάζονται πολλά ακόμα μέχρι τη συμφωνία.

Ιωνικός: Έρχονται ανακατατάξεις

Μπορεί στο κομμάτι των ανανεώσεων των παικτών να μην υπάρχουν εξελίξεις, αλλά στο κομμάτι του τεχνικού τιμ φαίνεται ότι θα γίνουν προσθαφαιρέσεις. Για οικογενειακούς λόγους ο Σωτήρης Βίνο έχει εκφράσει τάσεις φυγής. Εφόσον επιμείνει σε αυτό, ο στενός συνεργάτης του Δημήτρη Σπανού θα αποτελέσει παρελθόν κατόπιν δικής του επιθυμίας.

Με τα τωρινά δεδομένα προς αυτή την κατεύθυνση μάλλον βαδίζει και ο Δημήτρης Ξουρής. Ο αναλυτής της ομάδας, για τον οποίο τα τελευταία χρόνια ακούγονται αρκετά καλά λόγια, ζυγίζει τα δεδομένα αφού έχει και κάτι ακόμη στα χέρια του. Κλείνοντας, ίσως προκύψει και τρίτη αποχώρηση. Δεν είναι, όμως, οριστική έως τώρα.

sportime.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

FACEBOOK - TWITTER