Ο Ιωνικός εξαπέλυσε επίθεση με ανάρτησή του στα social media εξαιτίας της δημοτικής αρχής και πιο συγκεκριμένα αυτών που είναι υπεύθυνοι για το γήπεδο της Νεάπολης λόγω της κατάστασης που έχει περιέλθει.

Ο Ιωνικός καταφέρθηκε ενάντια στην δημοτική αρχή του Δήμου Νίκαιας και πιο συγκεκριμένα κατά του Γιώργου Καρνομουράκη και της Κατερίνας Καπίρης για την κακή κατάσταση που έχει περιέλθει το Δημοτικό Στάδιο της Νεάπολης, το οποίο πλέον δεν είναι κατάλληλα όχι για προπόνηση, αλλά ούτε για να περπατήσει κανείς, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η ομάδα στην ανάρτησή της.

Αναλυτικά τα όσα λέει η ΠΑΕ Ιωνικός:

«Αυτό είναι ποδοσφαιρικό γήπεδο ή χωράφι;

Στις 13 Μαΐου η ομάδα μας έδωσε το τελευταίο παιχνίδι της σεζόν απέναντι στη Λαμία. Αύριο (13/07) συμπληρώνονται δύο μήνες ακριβώς από την τελευταία υποχρέωση του Ιωνικού και το γήπεδο της Νεάπολης έχει γίνει… χωράφι!

Ο Γιώργος Καρνομουράκης και η Κατερίνα Καπίρη είναι οι μεγάλοι υπεύθυνοι για αυτό το χάλι και το αυτί τους δεν ιδρώνει! Οι άνθρωποι αυτοί νομίζουν πως μπορούν να παίζουν με την ιστορία του Ιωνικού, της μοναδικής επαγγελματικής ομάδα που εδρεύει στη Νίκαια.

Το γήπεδο μας αντί να βελτιώνεται όλο αυτό το διάστημα, μόνο χειροτερεύει! Την ώρα που η ομάδα μας μετράει αντίστροφα για να ξεκινήσει προπονήσεις και προετοιμασία, εσείς είστε εξαφανισμένοι και ο αγωνιστικός χώρος θυμίζει… βοσκοτόπι! Πολεμάτε την ομάδα μας και την αναγκάζετε να πληρώνει αλλά γήπεδα για να προπονείται! Αυτό κάνετε!

Κύριε Ιωακειμίδη, κύριε δήμαρχε, οι άνθρωποι που εμπιστεύεστε και υποτίθεται πως δουλεύουν σε ένα γήπεδο που κοστίζει πάνω από 1 εκατ. ευρώ, τι έχουν κάνει όλο αυτό το διάστημα;

Αν αγωνιζόταν η ομάδα στην πρώτη κατηγορία θα κάνατε τα ίδια; Γιατί δεν δείχνετε σεβασμό; Μήπως υπάρχουν αλλά συμφέροντα από πίσω και όλες αυτές οι καθυστερήσεις μόνο τυχαίες δεν είναι;

Κύριοι, σας παρακαλούμε αναλάβετε τις ευθύνες σας και κάντε τη δουλειά σας. Γιατί έτσι όπως αφήσατε το γήπεδο μας να γίνει, ούτε να περπατήσεις δεν μπορείς. Πόσω μάλλον να προπονηθεί κανείς…»gazzeta.gr