Ποιο πλάνο έχει ο Ιωνικός για φορ, εξτρέμ και επιτελικό χαφ.

Ο Ιωνικός ξεκίνησε την περσινή σεζόν έχοντας τότε ως πλάνο στο 4-2-3-1 τους Άοσμαν, Καμπράλ και Λένις πίσω από τον Τουράμ. Σχεδόν έναν χρόνο μετά ο Άιας Άοσμαν τελείωσε, ο Τουράμ αποχωρεί και για τον Καμπράλ δεν υπήρχε ιδιαίτερη διάθεση να μείνει.

Η επόμενη σεζόν είναι πιθανό να μη βρει κανέναν εκ των τεσσάρων που αναφέραμε. Βέβαια στην πορεία άλλαξαν αρκετά. Τον Ιανουάριο αποκτήθηκε ο Μάντζης και έκλεισε τη σεζόν ως πρώτος σκόρερ. Συν τοις άλλοις, ο σχηματισμός άλλαξε. Προτιμήθηκε το 3-5-2 με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Ο Ιωνικός ξεκινά την επόμενη χρονιά θα είναι διαφορετικός μεσοεπιθετικά. Αναζητά αντικαταστάτη του Άοσμαν με τον Μπεντινέλι να έχει προταθεί. Ψάχνει φορ στη θέση του Τουράμ. Ο Μάντζης είναι ο δεδομένος και το θέμα είναι ποιος θα παίξει στο πλάι του.

Σε πρώτη φάση το πιο πιθανό είναι να ξεκινήσει και πάλι με το 3-5-2 και αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχει τόση ανάγκη για εξτρέμ. Επειδή, όμως, δεν μπορεί μία σεζόν να βγει με έναν σχηματισμό, θα αποκτηθούν και winger.

Ασταμάτητη δράση στο live casino της Novibet

Η υπόθεση του Λένις ακόμη δεν έχει κλείσει οριστικά. Όσο δεν βρίσκει ομάδα ο Κολομβιανός, τόσο ελπίζουν στη Νίκαια. Ο 29χρονος δεν είναι απλά καλός παίκτης, κουμπώνει και σε αυτό που θέλει ο Ιωνικός. Μπορεί να αγωνιστεί τόσο στο πλάι όσο και ως δεύτερος φορ. Συνεπώς υπηρετεί και τα δύο συστήματα που έχουν στο μυαλό τους στη Νίκαια.

Ταυτόχρονα, η υπόθεση του Νίκου Καλτσά είναι ανοιχτή όπως και εκείνη του Ντανίλο Γκόμες. Εάν πάνε όλα ιδανικά, με αυτή την τριάδα τα φτερά, κλείνουν. Στο τραπέζι έχουν πέσει και κάποιες ακόμη περιπτώσεις. Ωστόσο, προτεραιότητα έχει δοθεί στις συγκεκριμένες.

Η υπόθεση του αντικαταστάτη του Άοσμαν ίσως να μην τραβήξει πολύ. Αυτός είναι ο στόχος. Αντιθέτως, εκείνη του επιθετικού δεν αποκλείεται να χρειαστεί περισσότερο χρόνο. Εκτός και εάν προκύψει άμεσα κάτι εξαιρετικό.

sportime.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

FACEBOOK - TWITTER