Ο Ηρόδοτος δεν θα συμμετέχει στην Α2 Γυναικών, καθώς δήλωσε αδυναμία, μια ημέρα πριν την κλήρωση των εθνικών πρωταθλημάτων.

Η ομάδα της Αλικαρνασσού είχε καταφέρει να κερδίσει την άνοδο στο Ειδικό Πρωτάθλημα Ανόδου, επικρατώντας των Μαρπησσσαϊκού, του ΒΑΟΛ Χίου και του Διαγόρα Ρόδου, κερδίζοντας επάξια την άνοδο της στην Α2 Γυναικών.

Τελικά, ο Ηρόδοτος απέστειλε σήμερα (8/8) έγγραφο στην ΕΟΚ, την οποία ενημέρωσε πως αδυνατεί να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις της Α2 Γυναικών. Η ομάδα της Κρήτης, είχε θα βρισκόταν στον πρώτο όμιλο της Α2 Γυναικών, μαζί με Κρόνο Αγ. Δημητρίου, Αμύντα, Ιωνικό Ν.Φ., Άμιλλα, Αγ. Παρασκευή, Άργος, Μελίσσια, Προφύρας, ΑΕΚ Περιστερίου, Τερψιθέα, Σπόρτινγκ, Φάληρο, Προμηθέα και Δάφνη Αγ. Δημητρίου.

Όπως γίνεται κατανοητό, ο Ηρόδοτος θα είχε συνολικά 14 ταξίδια και το κόστος καθίσταται ως σημαντική δυσκολία για την συμμετοχή της ομάδας στην Α2.

Με δεδομένο ότι η αποχώρηση από την Α2 έγινε τελευταία στιγμή, το επικρατέστερο σενάριο είναι να μην ανέβει κάποια ομάδα, αλλά στη θέση του Ηροδότου να υπάρξει ρεπό.

Φυσικά δεν μπορεί να αποκλειστεί κάποια επιθυμία ομάδας να ανέλθει στην Α2, αλλά το συγκεκριμένο σενάριο μοιάζει απίθανο τη δεδομένη χρονική στιγμή.



gazzeta.gr