Ο ίδιος θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του και να καλύψει τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, καθώς οι δολοφόνοι του Λουκά κυκλοφορούν ακόμα ελεύθεροι.

«Ο αδελφός του Λουκά δεν είχε επικοινωνία με τη μητέρα του, γι’ αυτό με παρακάλεσε να πάω εγώ να δω εάν είναι καλά, επειδή μένω σε κοντινή απόσταση. Στην αρχή φώναξα το όνομά του και άκουσα τον σκύλο του να γαβγίζει. Ανέβηκα τις σκάλες για τον πρώτο όροφο. Αντίκρισα τον Λουκά σκοτωμένο μέσα σε μία λίμνη αίματος. Ήταν ένα σοκ για εμένα, επειδή τον ήξερα. Υπήρχε μία λίμνη με αίμα και νερό μαζί, από τη βροχή. Το μόνο που είδα ήταν τα κλειδιά του σπιτιού πάνω στην πόρτα, τίποτα άλλο. Ειδοποίησα αμέσως την αστυνομία και τον αδελφό του. Ήρθε και ο Διοικητής της Ασφάλειας από το Γαλατά σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα και στη συνέχεια κλιμάκιο του Ανθρωποκτονιών από την Αθήνα», ανέφερε εμφανώς ταραγμένος.

Αίσθηση όμως προκαλεί και το γεγονός πως τα φώτα στον επαρχιακό δρόμο είκοσι μόλις μέτρα από το σπίτι του θύματος, ήταν σβηστά το βράδυ της δολοφονίας.

«Το φως στο δρόμο ήταν σβηστό από το βράδυ της Παρασκευής, ήταν κλειστός ο διακόπτης ακριβώς έξω από το σπίτι του Λουκά. Λένε πως οι κοντινοί δρόμοι είχαν φώτα και μόνο εδώ ήταν το πρόβλημα» συμπλήρωσε.

Ασταμάτητη δράση στο live casino της Novibetmegatv.com

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

FACEBOOK - TWITTER