Για το αυστραλιανό Tour του Νόβακ Τζόκοβιτς μίλησε ο Κροάτης προπονητής του, Γκόραν Ιβανίσεβιτς, λέγοντας πως δεν οφείλεται σε κάποιον τραυματισμό η ήττα του από τον Γιανίκ Σίνερ, αλλά στο γεγονός πως ο ίδιος δεν έπαιξε καλά.

Είπε επίσης στο Sport Klub πως αργά η γρήγορα θα συνέβαινε αυτό, μιας και ο 36χρονος Σέρβος δεν ήταν στο 100%, ενώ τόνισε πως χαίρεται που αυτός που κατάφερε να κερδίσει τον Νόλε ήταν ο Ιταλός πρωταθλητής.

“Αργά ή γρήγορα θα έχανε, όλοι το ξέραμε αυτό. Είναι κρίμα που έγινε έτσι, αλλά αν δεν είσαι στο 100% σου απέναντι στον Σίνερ, δεν μπορείς να ζητήσεις κάτι περισσότερο. Και στο 100% σου να είσαι, πάλι μπορεί να χάσεις. Το φετινό Australian Open δεν ήταν και τόσο καλό για τον Νόβακ, από την αρχή. Τώρα συνεχίζουμε, δεν έγινε και τίποτα τραγικό.”

Σχετικά με το αν αντιμετώπιζε κάποια ενόχληση, είπε: “Όχι, δεν είχε καμία ενόχληση, ήταν υγιής. Απλά δεν έπαιξε καλά. Μπορεί να συμβεί και σ’ αυτόν, έχει σάρκα και αίμα όπως όλοι μας. Κάποια στιγμή θα έχανε, και αν ήταν να χάσει από κάποιον, χαίρομαι που έγινε από τον Σίνερ.”



tennis24.gr