Το θύμα ήταν γνωστός στη Μεσσηνία με το παρατσούκλι «Αμερικάνος» και είχε κατηγορηθεί πριν έναν χρόνο για υποθέσεις διακίνησης ναρκωτικών και πλαστών εγγράφων.

Τρεις συλλήψεις

Ήδη από την ΕΛ.ΑΣ έχουν συλληφθεί τρία άτομα μεταξύ των όποιων και το άτομο το οποίο ήταν μαζί με τον 37χρονο.

Πρόκειται για έναν 22χρονο επίσης από την Αλβανία, με τους συλληφθέντες να οδηγούνται στον εισαγγελέα Καλαμάτας.

Κρύβεται στο βουνό ο καταζητούμενος;

Ο 37χρονος μετά τη δολοφονία, αρχικά εγκατέλειψε το όχημά του στην περιοχή Κιτριές, σχεδόν 17 χιλιόμετρα μακριά από το σημείο του εγκλήματος.

Στη συνέχεια πεζός κατευθύνθηκε προς την καφετέρια ενός γνωστού του στην περιοχή ο οποίος του έδωσε καινούργια ρούχα και φαγητό. Οι ιδίες πήγες αναφέρουν πως μετά από αυτήν τη συνάντηση, με τα ποδιά ανέβηκε στο βουνό, εκεί όπου οι Αρχές θεωρούν πως βρήκε κρησφύγετο τουλάχιστον το πρώτο 24ωρο κάτω από εξαιρετικά δύσκολες καιρικές συνθήκες.

Ήθελε να τον σκοτώσει;

Οι αξιωματικοί της Ασφάλειας Καλαμάτας εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο οι δράστες της δολοφονίας του 47χρονου να μην επιθυμούσαν να σκοτώσουν τον «Αμερικανό».

Θεωρούν πως ο 37χρονος καταζητούμενος πυροβόλησε στο πόδι μόνο μια φορά τον 47χρονο για να τον τραυματίσει, όμως η σφαίρα πέτυχε την κεντρική αρτηρία με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του από ακατάσχετη αιμορραγία.

Το γεγονός ότι χρησιμοποίησε το δικό του όχημα για να διαφύγει, δείχνει ότι τουλάχιστον δεν το είχε προσχεδιάσει.

Οι Αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του δράστη, έχουν στήσει μπλόκα σε κεντρικά σημεία της περιοχής και θεωρούν πως είναι θέμα χρόνου η σύλληψη ή ακόμη και η παράδοση του 37χρονου.megatv.com