Η ΑΕΚ υποδέχεται την Χάποελ Ιερουσαλήμ για το Game 2 του BCL (12/4, 17:30) και ο Ηλίας Καντζούρης υποστήριξε ότι η σειρά πρέπει να επιστρέψει στα Ιεροσόλυμα.

Ο τεχνικός της ΑΕΚ μιλώντας για την αναμέτρηση με την Χάποελ στο κλειστό των Άνω Λιοσίων είπε ότι «έχουμε μπροστά μας μία αναμέτρηση, στην οποία υπάρχει ως παράγοντας το «πρέπει». Στους περισσότερους αγώνες αυτής της κατηγορίας και αυτής της ισχύος, έχουμε δείξει, ωστόσο, ωριμότητα κατά τη διάρκεια της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου. Είναι αυτονόητο, ότι θέλουμε οπωσδήποτε να κερδίσουμε μπροστά στον κόσμο μας, έτσι ώστε να διεκδικήσουμε την πρόκριση στα Ιεροσόλυμα».

Και συνέχισε: «Προερχόμαστε από μία αναμέτρηση, που δείξαμε πολύ καλά στοιχεία. Θα πρέπει να φροντίσουμε όλοι, ώστε να είμαστε προσεκτικοί στα κρίσιμα σημεία του αγώνα με Χάποελ, έτσι ώστε να πάρουμε το αποτέλεσμα, που επιδιώκουμε. Θα θέλαμε να είμαστε πλήρεις, δεν είμαστε. Έχουμε μάθει σ’ αυτή τη συνθήκη. Σίγουρα, κάθε απώλεια είναι πρόβλημα, πολύ περισσότερο σ’ αυτή τη φάση. Όπως έχω πει, όμως, είμαστε εδώ για να δίνουμε λύση στα προβλήματα. Μέσω της ομαδικής λειτουργίας και της καλύτερης εκτέλεσης, θα μπορέσουμε λοιπόν να δώσουμε αρκετές λύσεις στην ομάδα μας.»

Όσο για τη βοήθεια των φιλάθλων της ΑΕΚ, ο Ηλίας Καντζούρης, σχολίασε: «Η παρουσία του κόσμου είναι ιδιαίτερα σημαντική, όπως είναι άλλωστε κάθε φορά. Ακόμη συζητάμε μέσα στην ομάδα την ατμόσφαιρα, που ζήσαμε στην αναμέτρηση με την Γαλατασαράι, όταν και καταφέραμε να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Η ενέργεια, που μας δίνει ο κόσμος μας είναι αξιοσημείωτη, και τον περιμένουμε ξανά, για να μας συμπαρασταθεί σ’ αυτό το παιχνίδι, που θα κρίνει πολλά για την ευρωπαϊκή μας πορεία».gazzeta.gr