Ο Κώστας Καραπαπάς μίλησε στην ΕΡΤ3 μετά το πέρας της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης της ΕΠΟ που έγινε στη Θεσσαλονίκη. Τι είπε για Κρούζλιακ και το ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός.

Το στέλεχος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς, μιλώντας στην ΕΡΤ3 είπε για:

Τις εξελίξεις των ημερών: «Οι μέρες που ζούμε είναι τραγικές για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Πρέπει όλοι μαζί να βρούμε έναν τρόπο να αλλάξει αυτό. Γιατί δε θέλουμε να ερχόμαστε σε Γενικές Συνελεύσεις ανούσιες που δεν προσφέρουνε τίποτα στο ελληνικό ποδόσφαιρο».

Το ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός και τις αντιδράσεις για τον Κρούζλιακ: «Είναι πολύ σοβαρό και σημαντικό παιχνίδι. Του οποίου η τάξη έχει διασαλευτεί με την επιλογή του διαιτητή. Νομίζω έγινε λάθος: είχαμε ζητήσει ένα διαιτητή από τα προηγμένα πρωταθλήματα. Ο κύριος Μπένετ είπε δεν μπορεί να βρει τέτοιον διαιτητή ή δεν θέλει. Όπως και να έχει ζητήσαμε έναν διαιτητή από τα προηγμένα πρωταθλήματα και ήρθε ένας από τη Σλοβακία, από τη Λιθουανία, τη Λετονία, την Εσθονία ή ότι περισσεύει από την Ευρώπη.

Εγώ για τον Ολυμπιακό μπορώ να μιλάω. Εμείς θεωρούμε πως μπορούμε να πάρουμε το πρωτάθλημα όσους βαθμούς και αν είμαστε πίσω. Άλλοι είναι μπροστά και τρέμουν τα πόδια τους. Ανέβηκαν οι τόνοι γιατί όταν γίνεται ένα παιχνίδι τόσο σοβαρό φέρνεις ένα διαιτητή από την Ισπανία, τη Γαλλία, τη Γερμανία για να μη μπορεί να πει κανείς τίποτα. Δεν μπορείς να φέρεις έναν Σλοβάκο, όταν αυτός που τον ανέδειξε ήταν τρία χρόνια στον ΠΑΟΚ. Εγώ δε το λέω για τον ΠΑΟΚ όμως ο Μπένετ θα έπρεπε να το σκεφτεί. Είναι η δουλειά του».

Τον τελικό σε ευρωπαϊκή χώρα: «Πρέπει να δούμε σε ποια χώρα με ποιες συνθήκες. Ακούω πράγματα που εγώ που ξέρω καλύτερα το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο από αυτούς που είναι στην ΕΠΟ, μου φαίνονται κωμικά. Στη Γερμανία δεν επιτρέπεται να γίνει φιλικό μεταξύ ελληνικών ομάδων: δεν το επιτρέπει η αστυνομία. Θα επιτρέψει τελικό με 60 χιλιάδες κόσμο;».gazzeta.gr