Εκ μέρους του Ολυμπιακού ο Κώστας Καραπαπάς αντέδρασε επί των διαδικασιών για τις εκλογές της Super League 2, που ανέδειξαν πρόεδρο τον Πέτρο Μαρτσούκο και ειδικά σε σχέση με τη ψήφο της ΕΠΟ.

Ο Κώστας Καραπαπάς, εκ των αντιπροέδρων και Γενικός Διευθυντής της ΠΑΕ Ολυμπιακός στο πλαίσιο των διεργασιών και των εκλογών στο συμβούλιο της Super League 2 (απ’ όπου βγήκε πρόεδρος ο Πέτρος Μαρτσούκος στην εκλογική… μονομαχία με τον Ροκάκη), επισήμανε ανάμεσα στα άλλα: «Δεν είχα καμιά αμφιβολία ότι θα γίνουν όσα έγιναν και αφήστε τις δήθεν δημοκρατικές διαδικασίες. Από χθες δωρίζετε λεφτά και απειλείτε ανθρώπους ότι οι διαιτητές θα τους τσακίσουν που δεν υπάκουσαν: το ξέρετε όλοι και κάνετε ότι δεν καταλαβαίνετε.

Είναι δυνατόν να διαλέγει ο εκπρόσωπος της ΕΠΟ πρόεδρο στον Συνεταιρισμό; Είναι δυνατόν; Με ποια κριτήρια; Σε εκλογές Προέδρου Super League 1 έχει ψηφίσει ποτέ εκπρόσωπος της ΕΠΟ; Και να μας το λέει έτσι δημόσια ότι δεν ψηφίζει λευκό; Αφήστε λοιπόν τις θεωρίες για ήθος και δημοκρατία γιατί εδώ μιλάμε για υπόκοσμο.

Και για να τα κάνει όλα αυτά ο ποδοσφαιρικός υπόκοσμος φανταστείτε τι κονομάνε… Απλά υπάρχουν δυο κατηγορίες εδώ μέσα. Αυτοί που βάζουν τα λεφτά τους στις ομάδες και αυτοί που κονομάνε στις πλάτες τους.

Βάλατε μέχρι και να γράφουν «θα δείτε τι θα πάθετε» αν δεν έρθει το αποτέλεσμα που ήθελαν. Τι θα πάθουν; Δε μας λέτε και μας; Αλλά αν νομίζετε ότι θα συνεχιστεί αυτό γελαστήκατε…». Ο Κώστας Καραπαπάς στις τοποθετήσεις του επισήμανε πως το πρόβλημα θα λυθεί μόνο όταν η δικαιοσύνη μαζέψει όλους όσοι κάνουν αυτές τις παραβατικές πράξεις.

gazzeta.gr