Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 20χρονος ποδοσφαιριστής έχασε τις αισθήσεις του μέσα στο γήπεδο, κατά πάσα πιθανότητα από ανακοπή.

Αμέσως, προπονητές και συμπαίκτες προσπάθησαν να τον βοηθήσουν, ενώ το ΕΚΑΒ από το Κέντρο Υγείας Μουζακίου έφτασε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα στο γήπεδο.

Το ασθενοφόρο τον μετέφερε αρχικά στο Κέντρο Υγείας του Μουζακίου και εν συνεχεία στο Νοσοκομείο Καρδίτσας, όπου παρά τις προσπάθειες που έκαναν οι γιατροί δεν κατάφεραν να τον κρατήσουν στη ζωή.

Η τοπική κοινωνία είναι συγκλονισμένη από τον θάνατο του παιδιού, ενώ συγγενείς, φίλοι και συμπαίκτες του νεαρού δεν μπορούν να πιστέψουν τον άδικο και πρόωρο χαμό του 20χρονου. Όπως δήλωσε ο Δημήτρης Γιώτης, πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Μαυρομματίου «Ο Καραϊσκάκης», ο 20χρονος δεν είχε προβλήματα υγείας, ενώ κατήγγειλε ότι δεν υπήρχε φορητός απινιδωτής στο γήπεδο.

Ασταμάτητη δράση στο live casino της Novibet

«Είναι η χειρότερη μέρα για το χωριό μας. Είναι τραγωδία για τους γονείς του παιδιού και για την περιοχή μας, είναι ένα τραγικό γεγονός. Δυστυχώς, το παιδί κατέληξε μέσα στο γήπεδο που αγαπούσε πάρα πολύ», δήλωσε στο MEGA.

Ο κ. Γιώτης έκανε έκκληση για να ενισχυθούν τα ασθενοφόρα και το ιατρικό προσωπικό, προκειμένου να αποφευχθούν κι άλλες τραγικές απώλειες.megatv.com

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

FACEBOOK - TWITTER