Ο προσωπικός development coach του Στεφ Κάρι αποκάλυψε σκηνικό με τον Τρέι Γιανγκ που τα βρήκε… σκούρα σε προσπάθεια να ακολουθήσει την προπόνηση του σταρ των Γουόριορς.

Ο Στεφ Κάρι πέρα από τη φήμη του κορυφαίου σουτέρ, έχει μπει πολλές φορές στο κάδρο της συζήτησης αναφορικά με την φυσική του κατάσταση όντας αεικίνητος μέσα στο παρκέ.

Ο Μπράντον Πέιν αποτελεί τον προσωπικό development coach του Στεφ από το 2011 και μέσα από τη συνέντευξή του στο “Basketball Illuminati” ποντκαστ μεταξύ άλλων αποκάλυψε και ένα σκηνικό με ενεργό παίκτη του ΝΒΑ που δεν μπόρεσε να ακολουθήσει ούτε 10 λεπτά από το πρόγραμμα του Chef προτού… καταρρεύσει.

«Είχαμε έναν παίκτη που είναι ακόμα στο ΝΒΑ ο οποίος μετά τα πρώτα πέντε λεπτά, κάθισε στο παρκέ δίπλα στην πόρτα για περίπου 30 δευτερόλεπτα, βγήκε έξω, έκανε εμετό και σταμάτησε. Ήταν και καλός παίκτης». Η ρουτίνα του Κάρι δεν είναι εύκολη υπόθεση και με τα παραπάνω λόγια ο Πέιν το επιβεβαίωσε.

Ασταμάτητη δράση στο live casino της Novibet

Η αναφορά έγινε για τον Τρέι Γιανγκ, ένα επίσης… τρεχαντίρι της Λίγκας που ωστόσο δεν κατάφερε να ακολουθήσει τα δεδομένα του Κάρι. «Και μετά από αυτό ήταν έτοιμος και τελείωσε όλη την προπόνηση. Αλλά αυτή η αρχική έκρηξη των πρώτων λεπτών ήταν λίγο σκληρή για εκείνον» είπε χαρακτηριστικά.gazzeta.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

FACEBOOK - TWITTER