Η κάμερα του MEGA στο ακριτικό Καστελόριζο. Η τουρκική προκλητικότητα αντιμετωπίζεται με απόλυτη ψυχραιμία και επαγρύπνηση, με τους ακρίτες να παρακολουθούν λεπτό προς λεπτό τις εξελίξεις.

Οι κάτοικοι του ακριτικού νησιού συνεχίζουν τη ζωή τους αδιαφορώντας για τις απειλές. Ακριβώς απέναντι από το Καστελόριζο βρίσκεται η πόλη Κας, με τους Έλληνες να προσπαθούν να διατηρήσουν  φιλικές σχέσεις με μεγάλες δύσκολες.

Το γαλάζιο και το άσπρο της ελληνικής σημαίας που είναι ζωγραφισμένη στα βράχια δεσπόζει πάνω από το νησί και κάνεις εδώ δεν έχει ξεχάσει την άνευ προηγούμενου τουρκική προβοκάτσια με την βεβήλωσή της με κόκκινες μπογιές.

Το Πολεμικό Ναυτικό αγρυπνά

Η πυραυλάκατος του Πολεμικού Ναυτικού ανοιχτά του Καστελόριζο στέλνει σαφές μήνυμα αποτροπή στην Τουρκία, με τις ένοπλες δυνάμεις να αποτελούν άγρυπνο φρουρό του νησιού.

Ασταμάτητη δράση στο live casino της Novibet

Όπως καταγγέλλουν στην κάμερα του MEGA επαγγελματίες αλιείς κατά τις νυχτερινές ώρες Τουρκία drone πετούν πάνω από την Στρογγυλή, και το Καστελόριζο και την Ρω προσπαθώντας να καταγράψουν τος στρατηγικές θέσεις των ελληνικών δυνάμεων.

Τουρίστες από όλο τον κόσμο έχουν κατακλύσει ήδη το γραφικό Καστελόριζο, με τις προβλέψεις να προμηνύουν πως η σεζόν θα είναι καλύτερη από του 2019 που είχε σημειωθεί ρεκόρ στις κρατήσεις.megatv.com

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

FACEBOOK - TWITTER