Ο Γιάννης Καστρίτης στάθηκε στην προσπάθεια της ομάδας του απέναντι στον Ολυμπιακό και δήλωσε ικανοποιημένος από όσα είδε.

Ο Άρης αντιμετώπισε τον Ολυμπιακό για τη σειρά των play-offs και ηττήθηκε με 97-73, με την εμφάνιση της ομάδας ωστόσο να αφήνει θετική εντύπωση στον κόουτς της, Γιάννη Καστρίτη.

Όπως, πιο αναλυτικά εξήγησε στην ΕΡΤ: «Μας αφήνει πάρα πολύ ικανοποιημένους η προσπάθεια των παιδιών. Είναι γνωστό πως η προπόνησή μας τις τελευταίες δέκα ημέρες ήταν με 7-8 παίκτες για φινάλε της χρονιάς και ενώ προετοιμαζόμασταν να αντιμετωπίσουμε την καλύτερη ομάδα της Ευρώπης αποδεδειγμένα. Ήταν μεγάλος ο βαθμός δυσκολίας, τα παιδιά έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό. Παίξαμε ωραία, γύρισαν την μπάλα, είχαμε αρκετές ασίστ. Και στην άμυνα προσπαθήσαμε πολύ…

Ο Χόρχλερ αν και δεν ήταν έτοιμος προσπάθησε να παίξει μάλλον έπαθε μία μικρή υποτροπή. Ο Χάγκινς προσπάθησε να συνεισφέρει. Είναι δύσκολο να παίξεις με 7 παίκτες. Η ταυτότητά μας είναι εκεί. Όμως, προσπαθήσαμε. Θα ξεκουραστούμε και θα προετοιμαστούμε για το δεύτερο ματς…

Δεν ξέρω αν θα τους έχουμε όλους διαθέσιμους στο δεύτερο ματς. Θα είναι δύσκολο. Ίσως έχουμε μια επιστροφή, αλλά θα είναι δύσκολο».

gazzeta.gr