Ο προπονητής του Γιάνικ Σίνερ, Ντάρεν Κέιχιλ στήριξε τον Άντι Μάρεϊ, ο οποίος την περασμένη Δευτέρα γνώρισε έναν ακόμα πρόωρο αποκλεισμό παραμένοντας χωρίς νίκη τη φετινή σεζόν (0-4), με τον Βρετανό και πρώην Νο1 του κόσμου να μετράει πλέον 9 ήττες στα τελευταία 10 παιχνίδια. 

Ωστόσο, ο Αυστραλός προπονητής υποστήριξε στο podcast The Run Home, ότι ο Μάρεϊ έχει κάνει μια αξιόλογη καριέρα και κανείς δεν έχει δικαίωμα να του πει τι θα κάνει και για το πόσο θα παίξει ακόμα τένις. 

“Ο Άντι είναι ένας από τους μεγαλύτερους αθλητές που έχει δει το άθλημά μας. Τίποτα δεν του χαρίστηκε, τίποτα δεν ήταν εύκολο και χρειάστηκε να δουλέψει σκληρά για όλα όσα πέτυχε στο τένις.”, είπε ο Κέιχιλ. 

“Κανείς δεν έχει δικαίωμα να του πει πόσο θα παίξει ακόμα. Μπορεί να παίξει ότι θέλει. Αυτό που κατάφερε στην καριέρα του ήταν αξιοσημείωτο, λαμβάνοντας υπόψιν και τους αντιπάλους που αντιμετώπισε στην καριέρα του.”, συμπλήρωσε. 

Μαζί με τον Κέιχιλ συμφώνησε και ο Μπόρις Μπέκερ, γράφοντας στον προσωπικό του λογαριασμό στην πλατφόρμα Χ (πρώην twitter): “Δεν θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο”.





tennis24.gr