Οι τρεις μαυροντυμένοι κουκουλοφόροι τρέχουν και πηδούν τα κάγκελα μονοκατοικίας στην Κερατέα.

Μέσα στο σπίτι έχουν εγκαταλείψει φιμωμένους και με δεμένα χέρια έναν 75χρονο και τη σύζυγό του, τους οποίους λίγο νωρίτερα και με την απειλή όπλου, έχουν ληστέψει.

«Αισθάνθηκα από πίσω μου έναν άνθρωπο να με αγκαλιάζει, να με γυρίζει, να τον βλέπω και μετά να μου βουλώνει τη μύτη και το στόμα. Με έσυρε μετά μέσα και μου είχε και το όπλο πίσω στον αυχένα μου», λέει η ηλικιωμένη.

«Πετάγομαι έξω από το σπίτι και βλέπω δύο νταγλαράδες, με αρπάζουν, μου κλείνουν το στόμα  και ο ένας κράταγε και ο άλλος έδενε», είπε ο 75χρονος.

Οι ληστές ήταν αποφασισμένοι να βρουν χρήματα με κάθε τρόπο. Αφού ακινητοποίησαν το ζευγάρι, έψαξαν σπιθαμή προς σπιθαμή το σπίτι. Κατάφεραν να αποσπάσουν μικρό χρηματικό ποσό ύψους 300 ευρώ, αλλά και μια τσάντα γεμάτη με κοσμήματα. Η τσάντα, σύμφωνα με τους ιδιοκτήτες, ζύγιζε 6 κιλά.

Αναζητούνται

Ήταν μάλιστα τόσο απύθμενο το θράσος τους, που όταν κατά τη διαφυγή τους αντελήφθησαν ότι ξέχασαν την τσάντα με τα κοσμήματα ξαναγύρισαν ατάραχοι για να την πάρουν.

Στο βίντεο ντοκουμέντο που εξασφάλισε το MEGA, καταγράφεται ο χρόνος ρεκόρ που χρειάστηκε ο ένας εκ των τριών για να ξαναμπεί στο σπίτι και να φύγει. Μόλις 14 δευτερόλεπτα.

Αυτήν τη φορά όμως ξέχασε στον εξωτερικό τοίχο του σπιτιού το όπλο του.

Η αστυνομία με βασικό στοιχείο το πιστόλι ρέπλικα αλλά και το οπτικοακουστικό υλικό από τις κάμερες ασφαλείας, διενεργεί έρευνα για τον εντοπισμό των δραστών.

megatv.com