Η Κηφισιά παραχώρησε τον 24χρονο Βραζιλιάνο κεντρικό αμυντικό Ματέους Μπαρμπόσα στην Ηλιούπολη με τη μορφή δανεισμού.

Στην Ηλιούπολη θα συνεχίσει την καριέρα του ο Ματέους Μπαρμπόσα. Ο 24χρονος κεντρικός αμυντικός δεν βρισκόταν στα βασικά πλάνα του Γιάννη Αναστασίου και η Κηφισιά τον παραχώρησε με τη μορφή δανεισμού στην ομάδα της Superleague 2, στην οποία θα βρει τον Παύλο Παντελίδη.

O Βραζιλιάνος ήρθε στην Ελλάδα το 2021 για λογαριασμό της Επισκοπής, με την οποία έκανε 24 εμφανίσεις και πέτυχε ένα γκολ. Το προηγούμενο καλοκαίρι έγινε κάτοικος Βορείων Προαστίων και ήταν μέλος της ομάδας της ιστορικής ανόδου στη Stoiximan Superleague. Με την Κηφισιά μέτρησε 18 εμφανίσεις και σκόραρε μια φορά.

Το καλοκαίρι ακολούθησε και τα δυο στάδια της προετοιμασίας των νεοφώτιστων, όμως δεν «κέρδισε» τη θέση του στο ρόστερ. Στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα ήταν στον πάγκο και έμεινε εκτός αποστολή κόντρα σε ΠΑΟΚ και Ατρόμητο.

Τη δεδομένη στιγμή για τις θέσεις των κεντρικών αμυντικών ο Γιάννης Αναστασίου υπολογίζει τους Αλμπέρτο Μποτία, Λούκα Τσάπαν και Νίκο Βαφέα, ενώ στο ρόστερ υπάρχουν ο 22χρονος Βασίλης Σπίνος και ο 20χρονος Μανώλης Σμπώκος που αγωνίζεται τόσο ως στόπερ όσο και ως δεξί μπακ. Θυμίζουμε πως άμεσα αναμένεται να αποκτηθεί σέντερ μπακ, ο οποίος θα είναι η 19η και τελευταία μεταγραφή της Κηφισιάς για το τρέχον «παζάρι».



gazzeta.gr