Καλά είναι ευτυχώς τα νέα για την υγεία του 9χρονου αγοριού μετά τον τραυματισμό, όταν καγκελόπορτα τον καταπλάκωσε στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Κηφισιάς.

Οι τρεις συλληφθέντες αφέθηκαν ελεύθεροι χωρίς να τους απαγγελθούν κατηγορίες καθώς διατάχθηκε προκαταρκτική εξέταση για να συμπληρωθούν τα στοιχεία της δικογραφίας.

Στη δικογραφία δεν έχει συμπεριληφθεί ακόμα η ιατροδικαστική έκθεση, δεν έχουν ληφθεί καταθέσεις από γονείς μαθητών, δεν έχει ολοκληρωθεί η πραγματογνωμοσύνη που έχει ήδη ζητηθεί στο πλαίσιο της προανάκρισης από την αστυνομία και δεν έχουν περιληφθεί τα στοιχεία για το πώς παρελήφθη το έργο.

Στο «Ακόμα δεν Είδες Τίποτα» μίλησε δικηγόρος των εργολάβων, Φίλιππος Σκαμπαρδόνης.

«Ήταν ένα σοβαρό ατύχημα που λίγο έλειψε να συμβεί το χειρότερο. Οι εντολείς μου δεν προσπαθούν να επιρρίψουν ευθύνες σε τρίτους. Ο αρμόδιος εισαγγελέας διέταξε προκαταρκτική εξέταση και αυτό σημαίνει πως θέλει περισσότερες πληροφορίες. Θα δοθούν καταθέσεις αυτοπτών μαρτύρων. Όταν γίνει η πραγματογνωμοσύνη, θα μιλήσουν οι εντολείς μου. Δόθηκαν τα κλειδιά σε υπεύθυνους εκπαιδευτικούς, και ξέρω πως εκείνοι ενημέρωσαν τα παιδιά. Αλλά ακόμα δεν ξέρουμε τι έγινε. Ειπώθηκε από τους εντολείς μου πως η πόρτα δεν ήταν έτοιμη».megatv.com