Η Κηφισιά με ανακοίνωσή της έκανε γνωστό πως επιθυμεί να διεξαχθεί εκ νέου το παιχνίδι της με τον Ολυμπιακό Β’ και μάλιστα έντεκα εναντίον έντεκα.

Ποτέ δεν ολοκληρώθηκε η σημερινή (7/1) αναμέτρηση του Ολυμπιακού Β’ με την Κηφισιά για τη Super League 2, καθώς οι «ερυθρόλευκοι» αποχώρησαν στο 23′ του αγώνα και σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τις αποφάσεις του ρέφερι Βάτσιου, που απέβαλε εκείνη τη στιγμή τον Κωστή με απευθείας κόκκινη κάρτα.

Η Κηφισιά με ανακοίνωσή της έκανε γνωστό πως ζητά την επανάληψη του αγώνα χωρίς μάλιστα να υπάρχει αριθμητική ανισορροπία, καθώς όπως σχολιάζει «οι βαθμοί πρέπει να κερδίζονται στους αγωνιστικούς χώρους και όχι στις δικαστικές αίθουσες».

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Πιστή στην πάγια θέση της, για τήρηση του fair play, η ΠΑΕ Κηφισιά ζητά την επανάληψη της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό Β’ δίχως αριθμητικό πλεονέκτημα γιατί θεωρεί πως οι βαθμοί πρέπει να κερδίζονται στους αγωνιστικούς χώρους και όχι στις δικαστικές αίθουσες.

Παρά το γεγονός πως οι τρεις βαθμοί στη συγκεκριμένη αναμέτρηση είναι μείζονος σημασίας στην τεράστια προσπάθεια που κάνουμε τη φετινή σεζόν για την επίτευξη του μεγάλου μας στόχου, ως σύλλογος παραμένουμε πάντα ξεκάθαροι σε ζητήματα που αφορούν το “ευ αγωνίζεσθαι” και το καλό του ποδοσφαίρου.

Όσον αφορά τον διαιτητή της σημερινής αναμέτρησης, κ. Αριστείδη Βάτσιο, και με δεδομένο ότι η ΠΑΕ Κηφισιά ουδέποτε πήρε θέση ή επιχείρησε την αξιολόγηση οποιουδήποτε αξιωματούχου διαιτησίας, αλλά αναγνωρίζοντας παράλληλα την αναταραχή που προκλήθηκε και σεβόμενη απόλυτα το μέγεθος της ομάδας του Ολυμπιακού, θεωρεί πως η αξιολόγησή του συγκεκριμένου διαιτητή έγκειται στα αρμόδια θεσμικά όργανα.gazzeta.gr