Την ώρα που ο πατέρας Αντώνιος παραμένει άφαντος και η πρεσβυτέρα εμφανίστηκε εκνευρισμένη κατά την έξοδό της από τη δομή της Κιβωτού, ο ιδρυτής της οργάνωσης περνά στην αντεπίθεση.

Μέσω των δικηγόρων του ρίχνει βέλη εναντίον της κυβέρνησης, αλλά και της Εκκλησίας της Ελλάδος, για τους χειρισμούς στην υπόθεση, χωρίς όμως να δώσουν καμία απάντηση στην καταιγίδα καταγγελιών για την Κιβωτό.

Δεν παραλαμβάνουν τον φάκελο

Οι αστυνομικοί επέδωσαν στο σπίτι που δηλώνει ως κατοικία ο ιδρυτής της Κιβωτού στην Ραφήνα το φάκελο με την εισαγγελική παραγγελία, χωρίς ωστόσο ο ίδιος να τον παραλάβει.

Σύμφωνα με τους δικηγόρους του η οικογένεια του πατρός Αντωνίου όλο αυτό το διάστημα βρισκόταν στο διαμέρισμά τους μέσα στη δομή του Κολωνού.

Ασταμάτητη δράση στο live casino της Novibet

Κι ενώ οι δικηγόροι του πατέρα Αντώνιου και της πρεσβυτέρας, προσπαθούν να πείσουν ότι το ζευγάρι δεν έχει που να μείνει, η έρευνα των αρχών όλες αυτές τις ημέρες έφερε στο φως μεγάλα χρηματικά ποσά, και ακίνητα φιλέτα που διαχειρίζονταν.

Στο στόχαστρο των αρχών καταθέσεις και ακίνητα

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο στόχαστρο των αρχών που πραγματοποιούν τον οικονομικό έλεγχο βρίσκεται ο λογαριασμός μισθοδοσίας του πατέρα Αντώνιου ύψους 120.000 ευρώ και ο οποίος φέρεται να έχει μείνει ανέγγιχτος τα τελευταία 8 χρόνια και περίπου 300.000 ευρώ σε 4 λογαριασμούς, κοινούς του ζευγαριού. Επίσης στο σπίτι τους στη δομή του Κολωνού φαίνεται πως βρέθηκαν κοσμήματα, 270 χρυσές λίρες και ένα μεγάλο χρηματικό ποσό σε χρηματοκιβώτιο. Επίσης ερευνώνται και εκατοντάδες ακίνητα.

Πάντως ο Εισαγγελέας έδωσε εντολή στα στελέχη της Οικονομικής Αστυνομίας να ελέγξουν τόσο τον ίδιο και τη σύζυγό του, Σταματία Γεωργαντή, όσο και εννέα πρώην στελέχη της Κιβωτού για το ενδεχόμενο τέλεσης τεσσάρων κακουργημάτων της απιστίας, της υπεξαίρεσης, της φοροδιαφυγής και του ξεπλύματος μαύρου χρήματος.megatv.com