Ο Ούγγρος μέσος αποτελεί, όπως και όλες οι μεταγραφές του Παναθηναϊκού, προσωπική επιλογή του Σέρβου τεχνικού, του οποία τα ποσοστά στις μεταγραφές είναι πάρα πολύ υψηλά και είναι το απόλυτο «αφεντικό» σε αυτό το κομμάτι.

Από το καλοκαίρι του 2021 όταν και ανέλαβε τον πάγκο του Παναθηναϊκού, μέχρι και σήμερα, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει καταφέρει να ανεβάσει κατακόρυφα τη ποιοτική στάθμη του ρόστερ του «τριφυλλιού», όντας το απόλυτο «αφεντικό» σε αυτό το κομμάτι, καθώς έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο για κάθε κίνηση ενώ στη συντριπτική πλειοψηφία των περιπτώσεων είναι και εκείνος που εγκρίνει ή απορρίπτει τους οικονομικούς όρους μίας πιθανής προσθήκης με βάση τα ποδοσφαιρικά του κριτήρια.

Από την στιγμή που το «πράσινο» έμψυχο δυναμικό έχει φτάσει δίχως αμφιβολία σε ένα πολύ καλό επίπεδο, κάθε κίνηση του Σέρβου τεχνικού είναι απόλυτα προσεγμένη και πάντα συνυφασμένη με το αγωνιστικό μοντέλο που εφαρμόζει. Δεν θέλει μεταγραφές ποσότητας αλλά κυρίως μεταγραφές ουσίας που θα ανεβάζουν τον εσωτερικό ανταγωνισμό και θα προσθέτουν ποιότητα στο ρόστερ.

Σε αυτό το πλαίσιο έγκειται και η μεταγραφή του Λάζλο Κλαϊνχάισλερ, ο οποίος αποτελεί προσωπική επιλογή του 60χρονου κόουτς, όπως και όλοι οι παίκτες που έχουν αποκτηθεί επί των ημερών του. Ο Ούγγρος μέσος «κουμπώνει» ιδανικά σε αυτό που έψαχνε για την μεσαία γραμμή ο Γιοβάνοβιτς, μπορεί να αγωνιστεί και στα «φτερά» της επίθεσης και από την στιγμή που τον επέλεξε και άναψε το… πράσινο φως, όλα πήραν πολύ γρήγορα τον δρόμο τους.

Ασταμάτητη δράση στο live casino της Novibet

Ο Παναθηναϊκός, ανεξάρτητα από όσα θα κάνει με τη πράσινη φανέλα ο Κλαϊνχάισλερ, βάζει στη «μηχανή» του έναν εν ενεργεία διεθνή ποδοσφαιριστή με την Εθνική Ουγγαρίας και έναν παίκτη που ήταν πρωταγωνιστής στην ομάδα του(Όσιγιεκ), με την καριέρα του να βρίσκεται σε ανοδική πορεία.

Μπορεί, όπως έχει τονίσει αρκετές φορές και ο ίδιος να καθυστερεί στις τελικές του αποφάσεις αλλά κάθε κίνηση είναι μελετημένη στο έπακρο και μέχρι στιγμής τα ποσοστά επιτυχίας του Γιοβάνοβιτς στις μεταγραφές είναι πάρα πολύ υψηλά, με την ευχή όλων στο «πράσινο στρατόπεδο» να προστεθεί στη λίστα των επιτυχιών και ο Μαγιάρος μέσος που αναμένεται το μεσημέρι της Τετάρτης στην Αθήνα.gazzeta.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

FACEBOOK - TWITTER