«Την Παρασκευή ήταν η τελευταία φορά που επικοινωνήσαμε με τον πατέρα μου. Ήταν όλα εντάξει και φυσιολογικά, δεν είχα προσέξει κάτι περίεργο. Δεν υπήρχε η παραμικρή ένδειξη γι’ αυτό που μας βρήκε. Δεν πάει κάπου το μυαλό μας, δεν είχα την παραμικρή υποψία ότι ο πατέρας μας μπορεί να έχει κάποιο μπλέξιμο. Ζητάμε να τιμωρηθούν οι ένοχοι», είπε χαρακτηριστικά.

«Ήταν πολύ κοντά μας και μας έλεγε πολλά πράγματα, ήταν όμως εσωστρεφής και κάποια δεν τα μοιραζόταν μαζί μας. Θυμάμαι ότι μία – δύο εβδομάδες πριν από αυτό, άκουγα συνέχεια για δολοφονίες που γίνονταν, βέβαια δεν πίστευα ποτέ ότι θα συμβεί κάτι τέτοιο και σ’ εμάς», πρόσθεσε.

«Παρόλο που οι γονείς μου έχουν χωρίσει, η μητέρα μου το βρίσκει όλο αυτό που έγινε εξαιρετικά άδικο. Τον αγαπούσαμε πάρα πολύ. Χειριζόταν διπλωματικά τις καταστάσεις και ήταν ψύχραιμος. Αυτό που μας βρήκε είναι απίστευτο, εγώ ποτέ δε φανταζόμουν ότι θα συνέβαινε κάτι τέτοιο και το μόνο που θέλω είναι να πληρώσουν αυτοί που το έκαναν. Εάν μας ακούν, πρέπει να ξέρουν ότι σκοτώσανε κι εμάς μαζί…», κατέληξε εμφανώς ταραγμένη.

Ασταμάτητη δράση στο live casino της Novibetmegatv.com

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

FACEBOOK - TWITTER