Ο 28χρονος από την περασμένη εβδομάδα έως και χθες, έδωσε αλλεπάλληλες καταθέσεις στους αστυνομικούς προκειμένου να παρέχει απαντήσεις στο δισεπίλυτο παζλ δολοφονίας του κοριτσιού.

Τι έγινε το μοιραίο βράδυ;

Τι συνέβη το βράδυ της περασμένης Δευτέρας, όταν εξαφανίστηκε η 27χρονη, μέχρι την Κυριακή, που εντοπίστηκε νεκρή, σκεπασμένη με κλαδιά σε βάλτο στην περιοχή Αλυκές στην Κω; Ο Αντριάν Ρουμπίνσκι, μεγαλύτερος αδελφός της Αναστάζια, είναι πεπεισμένος ότι ο σύντροφος της αδελφής του δεν έχει καμία εμπλοκή στη δολοφονία.

«Κόβω το χέρι μου. Είμαι σίγουρος 100%. Όχι, δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση. Αν αντιλαμβανόταν κάτι τέτοιο ο Μίχαλ, και πέντε άτομα να ήταν, θα πάλευε με τα ίδια του τα χέρια και τους πέντε».

Γιατί δεν ανταποκρίθηκε άμεσα στα μηνύματά της;

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Αναστάζια είχε στείλει μήνυμα στον σύντροφό της στις 20:30 το βράδυ της Δευτέρας με το στίγμα της τοποθεσίας όπου βρισκόταν, ζητώντας του να την πάρει, γράφοντας ότι κάτι δεν πήγαινε καλά. Όπως γράφουν τα πολωνικά μέσα ενημέρωσης, ίσως αυτό το μήνυμα  δώσει απαντήσεις στο έγκλημα.

Ο νεαρός δεν είναι ύποπτος για τη δολοφονία της, ωστόσο κλήθηκε να δώσει εξηγήσεις για όσα είχε καταθέσει αρχικά σε σχέση με το κατά πόσον το ζευγάρι γνώριζε τον 32χρονο ύποπτο από το Μπαγκλαντές.

Ο 28χρονος, σύμφωνα με πληροφορίες, φαίνεται να μην έδωσε σημασία στα μηνύματα ανησυχίας της κοπέλας. Κινητοποιήθηκε τρεισήμισι ώρες αργότερα, τα μεσάνυχτα, όταν έλαβε το τελευταίο μήνυμα από το κινητό της που του ζητούσε να την παραλάβει από συγκεκριμένο σημείο.

Ο 28χρονος πήγε, δεν την βρήκε, και τότε ξεκίνησε να την αναζητά. Στη συνέχεια, το κινητό της έκλεισε για πάντα.

Ήταν μαζί δέκα χρόνια

Ο 28 χρόνος ξενοδοχοϋπάλληλος ήταν σε σχέση με την 27χρονη τα τελευταία 10 χρόνια. Η Αναστάζια και ο Μίχαλ είχαν ταξιδέψει σε όλη την Ευρώπη. Δούλευαν πάντα μαζί και προσπαθούσαν να συνδυάσουν δουλειά και διακοπές.

«Ήταν 10 χρόνια σε σχέση με τον Μιχάλη και 8 χρόνια ταξιδεύανε μαζί. Το πρώτο ταξίδι ήταν στην Ολλανδία. Περίπου 4 χρόνια εργαζόντουσαν με διακοπές στην Ολλανδία. Το ίδιο και στην Γαλλία, Πορτογαλία, πήγαιναν για δουλειές εκεί και στο τέλος στην Ελλάδα. Στην κόρη μου άρεσε να εργάζεται και να το συνδέει με την διασκέδαση», είπε ο πατέρας της άτυχης κοπέλας.

Στις αρχές Μαΐου το ζευγάρι έφτασε στην Κω για να εργαστούν στην κουζίνα ξενοδοχείου.

«Τον ξέρω πολύ καλά, είναι τίμιος, σωστός γιατί στα διαλείμματα που έρχονταν από τις δουλειές, έμεναν στο σπίτι το πατρικό μαζί».

Η μητέρα και ο σύντροφος της άτυχης κοπέλας αναχώρησαν σήμερα από την Κω για την Πολωνία, μετά από άδεια των Αρχών.

megatv.com